Sonarr handleiding overzicht

sonarr-logo

Dit is een overzicht van Sonarr Handleidingen. Sonarr is een programma om automatisch tv series te downloaden wanneer deze zijn gepost op Usenet of via Torrent zijn te downloaden. Je hebt ook andere programma’s die dit kunnen. Je hebt bijvoorbeeld voor Muziek Headphones  en  films CouchPotato.  Een andere bekend programma voor tv series is Sickbeard of SickRage,

Sonarr handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Sonarr. Die alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen moeilijk voor elke besturingssysteem van Windows een aparte handleiding maken dus het kan zo zijn dat het er bij jouw  iets anders uitziet dan in deze handleidingen wordt weergeven.

Sonarr installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod deze Sonarr handleiding? In all onderstaande handleidingen gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dit niet het geval zijn zie dan eerst het Handleiding overzicht van SABnzb.

 

 1. Sonarr downloaden en installeren.
 2. SABnzbd instellen voor het gebruik van Sonarr.
 3. Sonarr Configureren.

Sonarr installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod deze Sonarr handleiding? In all onderstaande handleidingen gaan we er van uit dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dit niet het geval zijn zie dan eerst het Handleiding overzicht van NZBGet.

 

 1. Sonarr downloaden en installeren.
 2. Sonarr verbinding maken met NZBGet.
 3. Sonarr configureren.

Sonarr overige

 1. Sonarr foutmeldingen/problemen.

Sonarr handleiding Ubuntu overzicht


Dit is een overzicht van handleidingen voor Ubuntu Sonarr.  Deze zijn alleen gericht zijn op het besturingssysteem Ubuntu. Echter bijna  alles is het zelfde als op andere Unix distributies. Want het meeste zullen we gebruik maken van de command line. Deze handleidingen zijn daarom alleen aan te raden voor de meer ervaren computer gebruikers.

Sonarr installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt komt er aan bod in deze Sonarr handleiding voor Ubuntu? in onderstaande handleidingen gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden uit de nieuwsgroepen. Mocht dit nog niet het geval zijn zie dan eerst het Handleiding overzicht van SABnzb.

 

 1. Sonarr installeren via de command line.
 2. Sonnar verbinding maken met SABnzbd.
 3. Sonarr series downloaden met SABznbd. (komt nog)

Sonarr installeren en configureren met NZBGet

Wat komt komt er aan bod in deze Sonarr handleiding voor Ubuntu? in onderstaande handleidingen gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden uit de nieuwsgroepen. Mocht dit nog niet het geval zijn zie dan eerst het Handleiding overzicht van SABnzb.

 

 1. Sonarr installeren via de command line.
 2. Sonarr configureren om series te downloaden met NZBGet.

Sonarr handleiding Synology overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Synology NAS Sonarr.  Die alleen gericht zijn op het besturingssysteem Synology NAS DSM.

Sonarr installeren en configureren met NZBGet

Wat komt komt er aan bod in deze installatie Sonarr handleiding voor Synology NAS?  In  onderstaande handleiding gaan we er van uit dat je het programma NZBget al hebt geïnstalleerd, en dat je hiermee kunt downloaden uit de nieuwsgroepen zonder problemen. Is dit niet het geval? volg dan eerst de volgende handleiding NZBGet installeren Synology.

 

 1. Sonarr installeren op een Synology Nas systeem.
 2. Sonarr configureren op een Synology nas met NZBGet.

Sonarr installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt komt er aan bod in deze installatie Sonarr handleiding voor Synology NAS?  In  onderstaande handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd, en dat je hiermee kunt downloaden uit de nieuwsgroepen zonder problemen. Is dit niet het geval? volg dan eerst de volgende handleiding SABnzbd installeren Synology en indien nodig ook SABnzbd werkend krijgen op een Synology met dsm6.

 

 1. Sonarr installeren op een Synology systeem.
 2. Sonarr configureren op een Synology met SABnzbd.

Torrent  transmission als back-up in Sonarr

Wat komt komt er aan bod in deze Sonarr Torrentt Transmission als backup instellen? Let op deze handleiding alleen volgen als je Usenet instellingen al werken met het programma Sonarr. Ook moet je de handleiding Torrent transmission installeren Synology gevolgd hebben.

 

 1. Torrent Transmission als back-up in Sonnar.