NZB Usenet handleidingen ook wel bekend als nieuwsgroep handleidingen

Op NZB Usenet. Kan je diverse Usenet handleidingen vinden. Deze handleidingen staan ook wel bekend als nieuwsgroepen handleidingen.

Usenet handleidingen

Aan de hand van deze handleidingen. Kan je downloaden uit de nieuwsgroepen. Of via Torrent bestanden. Deze handleidingen zijn beschikbaar voor De volgende systemen: Ubuntu,Windows, Debian. En er zijn zelfs MAC handleidingen aanwezig.

Windows Usenet/Torrent handleidingen.

Synology Usenet/Torrent handleidingen.

Ubuntu Usenet/Torrent handleidingen.

Debian Usenet/Torrent handleidingen.

Usenet handleidingen beginners

Aan de hand van deze handleidingen. Kan iedereen downloaden uit de nieuwsgroepen. Zo kan je er Films, Tv series, Muziek en Games vinden. Er zijn vrij simpele download programma’s. Die dit mogelijk maken. Zo als bijvoorbeeld. Onderstaande programma’s.

Je moet er wel rekening mee houden. Dat bovenstaande programma’s. Soms te wensen overlaten. In vergelijking met bijvoorbeeld SABnzbd of NZBget. Zo gebruikt Grabit, wat meer CPU en geheugen. Dan bijvoorbeeld NZBGet. Ook kan Grabit niet alles goed uitpakken.

Gevorderde Usenet handleidingen

Voor de gevorderde downloaders. Zijn er ook zat handleidingen te vinden op deze website. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse handleidingen. Voor het automatisch downloaden van de nieuwste tv series. Zodra deze in de nieuwsgroepen zijn gepost.

Je hebt hier het programma NZBGet of SABnzbd voor nodig. Om automatisch te kunnen downloaden uit de nieuwsgroepen. Ik raad je aan om gebruik te maken van NZBGet. Want dit programma is minder belastend voor je systeem. Echter het is wel een klein beetje. Minder gebruikers vriendelijker dan SABznbd.

Als je één van deze twee hebt geïnstalleerd. Dan kan je gebruik maken van onderstaande automatische download programma’s.

Tv series automatisch downloaden

Onderstaande programma’s maken het mogelijk. Om automatisch nieuwe tv series te downloaden, uit de nieuwsgroepen. Of via Torrent bestanden.

Films automatisch downloaden

Onderstaande programma’s maken het mogelijk. Om automatisch films te downloaden uit de nieuwsgroepen. Of via Torrent bestanden.

Muziek automatisch downloaden

Onderstaande programma. Maakt het mogelijk om automatisch muziek te downloaden.

Stripboeken en boeken automatisch downloaden

Onderstaande programma’s. Maken het mogelijk om boeken. En stripboeken te downloaden.

Overige handleidingen

Op deze website. Zijn er ook handleidingen te vinden. Over andere onderwerpen. Zo kan je. Automatisch je ondertiteling  downloaden voor je tv series. Of films. Maar zo zijn er handleiding om je gedownloade films. Af te spelen op je tv.

Ondertiteling download programma’s.

Kodi handleidingen.