SickChill handleiding overzicht

SickChill handleiding

Dit is een overzicht van SickChill Handleidingen. SickChill is een programma om automatisch tv series te downloaden wanneer deze zijn gepost op Usenet of via Torrent zijn te downloaden. Je hebt ook andere programma’s die dit kunnen. Je hebt bijvoorbeeld voor films Raddar en voor Muziek. Heb je het programma Headphones. De Github  Echel0n is er in geslaagd het redirection systeem van github te hijacken, waardoor de https://github.com/SickRage/SickRage nu doorlinkt naar zijn github. Dus SickChill is geboren. Eigenlijk is het gewoon SickRage maar dan onder een nieuwe naam.

SickChill handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor SickChill. Die alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen moeilijk voor elke besturingssysteem van Windows een aparte handleiding maken dus het kan zo zijn dat het er bij jouw  iets anders uitziet dan in deze handleidingen wordt weergeven.

SickChill installeren en configureren met SABnzbd

In all deze handleidingen gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dit niet het geval zijn zie dan Handleiding overzicht van SABnzb.

Wat komt er aan bod deze SickChill handleiding?

  1. SickChill downloaden en installeren
  2. SABnzbd instellen voor het gebruik van SickBeard
  3. SickChill Configureren
  4. SickChill tv series toevoegen en downloaden

SickChill overige

  1. SickChill foutmeldingen/problemen.

SickChill handleiding Ubuntu overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Ubuntu SickChill.  Die alleen gericht zijn op het besturingssysteem Ubuntu. Echter bijna  alles is het zelfde als op andere Unix distributies. Want het meeste zullen we gebruik maken van de command line. Deze handleidingen zijn daarom alleen aan te raden voor de meer ervaren computer gebruikers.

Wat komt komt er aan bod in deze SickChill handleiding voor Ubuntu?

  1. SickChill  installeren via de command line.
  2. SickChill configureren.