Ebookparadijs Nederlandse Ebook torrent site

Zo als de naam Ebookparadijs doet vermoeden. Kan je veel Nederlands talige e-books downloaden. Maar ook Engels talige boeken zijn hier te vinden.

Ebookparadijs Nederlandse Ebook

Voordelen

 1. Je kan er veel E-books vinden. Zowel Nederlands als Engelse e-books.

Nadelen

 1. Je kan er geen films of andere downloaden vinden.

Ebookparadijs account aanmaken

Als het weer mogelijk is om een account aan te maken. Dan kan je dat hier doen Klik hier. Het is momenteel helaas niet mogelijk om een account aan te maken. De leden limiet is bereikt.

Alternatief Ebookparadijs

Momenteel is de website offline. De reden hiervan is momenteel nog onbekend. Zie Nederlandse Torrent sites voor een alternatief.

41 Comments

 1. Heel spijtig dat eboolparadise.org is moeten stoppen. Zou geweldig zijn als ze weer in de lucht komen. Zo zonde van zo’n geweldige site. En nu?? Weet /kent iemand een goed alternatief?

 2. Te vinden op de site:

  Beste users,

  Zoals jullie hebben kunnen merken zijn wij al een aantal dagen offline.
  Dit alles komt door Michael Wassink alias Extreme en Johan Middelveld.
  Extreme hangt zoals altijd wel de onschuld uit daarom staat hij bekend.
  Maar u als user snapt ook wel dat wij niet zomaar offline zijn en wij niet zomaar roepen dit door extreme komt.
  Extreme heeft ons vorige week genaaid en heeft vol trots ook nog screens gestuurd met bewijzen.
  Waarom Michel Wassink dit doet is simpel. Hij wil als enige overblijven en dat is aardig gelukt.
  Ik wil alle trouwe leden heel hartelijk bedanken voor al deze mooie jaren.
  En natuurlijk onze top staf en uploaders niet te vergeten zonder jullie waren wij nooit de grootste site geworden.

  Vele van jullie zal ik nooit vergeten!!!!
  Ik wens jullie alle goeds en veel gezonheidt toe.

 3. Ik denk dat het juist goed zal zijn als ebookparadijs.org een doorstart zal maken. Het is dan een dikke vinger naar Michael Wassink.
  Jullie laten hem toch niet winnen?

  • Ik heb een dag kunnen inloggen. Nu niet meer. Ik krijg een melding dat de webserver down is, foutcode 521. Het wordt gemeld door een programma dat Cloudfare heet.

   • Hopen op een doorstart. Zo jammer voor zo’n geweldige site. 2 dagen geleden nog even in de lucht en nu ligt de site er weer uit.

 4. Beste…
  Zo te lezen komt er geen herstart van uw ebookparadijs? Zou heel jammer zijn! Hopelijk komt u tot andere gedachten en worden wij, als trouwe up- en downloaders eerdaags verheugd op een herstart?

 5. De up- en downloaders zitten nog steeds met de handen in het haar, drinken zich een stuk in de kraag van verdriet en lopen doelloos rond in de stad en sommigen zelfs met moordneigingen… U kunt er iets aan doen om dit leed te lenigen! ha ha

  Jammer dat het zo gelopen is en dat een ander nu aan de haal gaat met uw succes. Ik zou dat niet laten gebeuren trouwens. Kom op andere gedachte(n) en maak een herstart. Ik zou dan in ieder geval heel blij zijn!

 6. Hallo ….. Hallo wake up wake up er zijn teveel mensen die teveel plezier hebben van de site en jullie laten het er dus gewoon bij zitten dat de Wassink wint……?

  • Idd en we missen het uitgebreide aanbod enorm. Niet te vergelijken met elke andere site. Als het er niet meer is dan merk je hoe goed het aanbod was.

 7. Jammer jongens, maar aan alles komt een eind… Er is nog genoeg te vinden op xtreme, spot of harddarkens. Lang niet zoveel maar het is nog steeds veel beter dan niets

 8. Ik zie dat jullie terug online zijn maar dat de ledenlimiet is bereikt 🙁
  Hopelijk lukt het me toch om binnenkort opnieuw in te loggen en zo verder te genieten van de vele boeken die jullie posten.

 9. Deze tekst:
  Ebookparadijs account aanmaken
  Als het weer mogelijk is om een account aan te maken. Dan kan je dat hier doen Klik hier. Het is momenteel helaas niet mogelijk om een account aan te maken. De leden limiet is bereikt.

  Alternatief Ebookparadijs
  Momenteel is de website offline. De reden hiervan is momenteel nog onbekend. Zie Nederlandse Torrent sites voor een alternatief.

 10. Jammer ze zijn al een jaar offline tot op heden geen nieuwe site voor e book nederlandstalig gevonden. Heeft iemand idee waar je nog terrecht kunt?

Laat een reactie achter