Radarr handleiding overzicht – download automatisch je films

radarr logo

Dit is een Radarr handleiding overzicht. Radarr is een programma om automatisch films te downloaden. Wanneer deze zijn gepost op Usenet of via torrent zijn te downloaden. Je hebt ook andere programma’s die vergelijkbaar zijn. Zo als bijvoorbeeld CouchPotato.

Radarr handleidingen algemeen

Dit zijn handleidingen die voor elke besturing systeem werken.

Radarr handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma Radarr. Die alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen moeilijk voor elke besturingssysteem van Windows een aparte handleiding maken. Dus het kan zo zijn dat het bij jouw op de computer er ietsjes anders uitziet dan in deze handleidingen wordt weergeven.

 Radarr installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Radarr handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht je SABnzbd nog niet hebben geïnstalleerd zie dan de SABnzbd Windows handleiding.

  1. Radarr installeren Windows.
  2. Radarr configureren met Sabznb. (komt nog)

 

 Radarr Handleiding  Ubuntu overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Radarr. Deze zijn alleen gericht zijn op het besturingssysteem Ubuntu. Echter bijna  alles is het zelfde als op andere Unix distributies. Want het meeste zullen we gebruik maken van de command line. Deze handleidingen zijn alleen aan te raden voor de meer ervaren computer gebruiker.

 Radarr installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Radarr Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding Sabznbd installeren Ubuntu

  1. Radarr installeren via de command line.
  2. Radarr configureren. (komt nog)

 Radarr installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze Radarr Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding NZBGet installeren Ubuntu.

  1. Radarr installeren via de command line.
  2. Radarr configureren. (komt nog)

 Radarr Synology overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor CouchPotato voor Synology.

 Radarr installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Radarr Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding Sabznbd installeren Synology.

  1. Radarr installeren Synology.
  2. Radarr configureren Synology.

 Radarr installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze Radarr Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding NZBGet installeren Synology.

  1. komt nog