Radarr handleiding overzicht – download automatisch je films

radarr logo

Dit is een Radarr handleiding overzicht. Radarr is een programma om automatisch films te downloaden. Wanneer deze zijn gepost op Usenet of via torrent zijn te downloaden. Je hebt ook andere programma’s die vergelijkbaar zijn. Zo als bijvoorbeeld CouchPotato en Watcher.

Radarr handleidingen algemeen

Dit zijn handleidingen. Die voor elke besturing systeem werken.

handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma Radarr. Deze handleiding alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen moeilijk voor elke besturingssysteem van Windows. Een aparte handleiding maken. Dus het kan zo zijn. Dat ietsjes anders wordt weergeven dan op jou Windows besturingssysteem.

Wat komt er aan bod in deze Radarr handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht je SABnzbd nog niet hebben geïnstalleerd. Zie dan de SABnzbd Windows handleiding.

 1. Radarr installeren Windows.
 2. Radarr configureren met Sabznb.

handleiding  Ubuntu overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Radarr. Deze zijn alleen gericht zijn op het besturingssysteem Ubuntu. Echter bijna alles is het zelfde. Als op andere Unix distributies. Want meestal maken we alleen gebruik van de command line.

Installeer Radarr en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Radarr Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dit nog niet het geval zijn. Zie dan eerst de handleiding Sabznbd installeren Ubuntu.

 1. Radarr installeren Ubuntu via de command line.
 2. Ubuntu Radarr configureren met SABnzbd.

 Radarr installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze Radarr Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit, dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding NZBGet installeren Ubuntu.

 1. Radarr installeren Ubuntu met NZBGet als download programma.
 2. Ubuntu Radarr configureren met NZBGet.

Synology Radarr overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Radarr voor Synology.

Radarr installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Radarr Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding Sabznbd installeren Synology.

 1. Radarr installeren Synology.
 2. Radarr configureren Synology met SABZNbd
 3. Films downloaden met Radarr.

Radarr installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze Radarr Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding NZBGet installeren Synology.

 1. Radarr installeren Synology.
 2. Synology radarr instellen met NZBGet.
 3. Films downloaden met Radarr.

 Radarr Beta installeren

Wat komt er aan bod in deze Radarr Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan eerst de handleiding Sabznbd installeren Synology.

 1. Radarr Beta installeren Synology.