SRT bestanden ondertiteling downloaden met ondertitel download sites

Dit is een overzicht van de beste ondertitel download sites. Waar je Nederlands of Engelse ondertiteling kan downloaden. Deze ondertitel bestanden. Kan je aan je films of series toevoegen. Zodat jij, je film of serie, beter kan volgen. Deze ondertitel bestanden, hebben vaak de extensie SRT. Er is ook, software beschikbaar. Die het mogelijk maakt, om de ondertiteling automatisch te downloaden. Voor meer informatie, hier over. Zie de ondertiteling download software pagina.

Als je klaar bent met je ondertiteling downloaden. Dan moet je het ondertiteling bestand. De zelfde naam geven, als het film of serie bestand.

Als je gebruik maakt van Windows. Dan klik je, met je rechtersmuis op het ondertitel bestand. En kies je voor naam wijzigen.

Ondertiteling downloaden van ondertitel download sites

Download Nederlandse ondertiteling

Nederlandse ondertiteling downloaden. Kan je van de volgende websites.

opensubtitles download ondertiteling
 1. Opensubtitles.org
  Nederlandse en Engelse ondertiteling. Pas op veel Reclame! Je kan hier erg veel Nederlandse ondertitels vinden. Dit komt, omdat de community die hier achter zit, erg veel upload. Maar er zijn ook vele plugins beschikbaar voor deze website. Waardoor je de website niet hoeft te bezoeken. Als je gebruik maakt van bijvoorbeeld Kodi. Zie bovenstaande screenshot. Hier moet je op klikken ,om de ondertiteling te downloaden. De rest is bijna allemaal reclame.
 2. Podnapisi.net
  Je kan hier Nederlandse en Engelse ondertiteling vinden. De reclame valt erg mee. Je moet wel opletten. Dat je links boven op de website de aanpast naar Dutch. Anders worden er alleen ondertitels gevonden in het Engels.
 3. Addic7ed.com
  Hier zijn alleen ondertitel bestanden te downloaden, voor tv series. je kan hier Engelse en Nederlandse ondertiteling vinden. Maar ook voor het Duits, Frans en Spaans kan je hier terecht.
 4. Subscene.com
  In velen talen zijn hier ondertitels te vinden.
 5. Ondertitels.cc
  Hier worden veel ondertitels geplaatst, van recente films.
 6. Subtitlecat.com
  Hier kan je van alles vinden.
 7. Tv-subs.net
  Zo, als de naam, al doet vermoeden. is er alleen ondertiteling voor tv series te downloaden.
 8. Moviesubtitles.net
  Het aanbod van Nederlandse ondertiteling is zeer beperkt. Je moet op deze website geluk hebbe,
 9. Subtitles.cz
  Hier kan je erg weinig NL ondertiteling vinden.
 10. Yifysubtitles.vip
  site werkt wat traag. Maar het werkt.

Nederlandse ondertitel zoekmachines

Dit is een overzicht van de beste Nederlandse ondertitel zoekmachines. Deze zoekmachines, hosten zelf geen ondertitel bestanden. Deze sites, doorzoeken diverse sites, waar de gewenste ondertiteling valt te downloaden. Het voordeel hiervan is. Dat je sneller een juiste ondertiteling hebt gevonden.

 1. Deze zijn zijn allemaal gestopt. Als iemand nog een één heeft. Dan horen we dat heel graag.

Download Engelse ondertiteling

Dit zijn websites. Waar je de beste Engels ondertiteling kan downloaden. Desondanks, zijn er ook ondertitels, in andere talen beschikbaar. Zo als bijvoorbeeld Frans, Duits, Italiaans, en Spaans.

Dit was een overzicht van ondertitel download sites.

Offline ondertitels websites

De volgende websites zijn gestopt. Met het aanbieden van SRT bestanden.

 1. subtitles4free.net
 2. nlondertitels.com
 3. Newsubs.info
 4. Ondertitel.com
 5. Srtsubtitle.com
 6. Divxsubtitles.net
 7. Subsmax.com
  Hier kan je een hoop buitenlandse ondertitels vinden. Heel soms, een verdwaalde Nederlandse ondertiteling.
 8. Subsmax.com Engelse ondertiteling.
 9. Yifysubtitles.com Hier kan je Nederlandse ondertitels downloaden. Maar, deze zijn ook beschikbaar, in andere talen. Zo als bijvoorbeeld, Engels, Frans, Duits en nog veel meer.
 10. Subtitles.hr Pas op! Er is veel reclame aanwezig op deze website.

Ontbreken er een ondertitel download sites?

Heb je nog een ondertitel download site. Die hier niet is vermeld? Laat dan, een berichtje achter op deze pagina. Zodat, we deze kunnen toevoegen, aan de bestaande ondertitel sites. Ander ondertitel tips, zijn natuurlijk ook erg welkom.

2 Comments

Leave a Reply