Grabit handleiding overzicht Windows

 

grabit-logo

Dit is een Grabit handleiding overzicht. Grabit is een gratis  programma, om te downloaden  uit de nieuwsgroepen.  Grabit is geprogrammeerd, en ontwikkeld door Ilan Shemes. Grabit maakt het ook mogelijk. Om te  zoeken in de nieuwsgroepen. Hier moet alleen wel maandelijks voor worden betaald. Dit is op zich geen enkel probleem. Omdat je gebruik kan maken van gratis zoekmachines. Zo als bijvoorbeeld Nzbindex.com of Binsearch.info.

Grabit voordelen:

  1. Zeer gemakkelijk in gebruik.
  2. Ingebouwde functie. Om bestanden automatisch te kunnen repareren, en uit te pakken.

Grabit Nadelen:

  1. Werkt niet helemaal niet optimaal, met meerdere nieuwsservers.
  2. Vreet meer rekenkracht van je computer.  Dan bijvoorbeeld het programma Sabnzbd of NZBget.
  3. Het verwerken van gedownloade headers. Kan heel erg lang duren. Bijna niemand maakt hier  nog gebruik van. In plaats daarvan worden Nzb bestanden gebruikt.

Grabit handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma Grabit. Deze handleidingen zijn alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen helaas  niet voor elke versie van Windows. Een aparte handleiding maken. Dus het kan zo zijn. Dat het er bij jouw op de computer er iets anders uitziet. Dan in deze handleidingen wordt weergeven.

Grabit installeren en configureren

Wat komt er aan bod deze Grabit handleiding, voor Windows?

  1. Grabit installeren.
  2. Grabit nieuwsserver configureren.
  3. Grabit download folder opties.

Grabit overige vragen

  1. Grabit bekende foutmeldingen en problemen.

Grabit Ubuntu overzicht

Dit programma, is alleen beschikbaar voor het Windows besturing systeem. Als je gebruik maakt, van het Ubuntu bestuurings systeem. Dan, kan je het beste gebruik maken van SABnzbd. Of nog beter NZBGet.