Grabit Handleiding overzicht

 

grabit-logo

Dit is een Grabit handleiding overzicht. Grabit is een gratis  programma om te downloaden  uit de nieuwsgroepen.  Grabit is geprogrammeerd en ontwikkeld door Ilan Shemes. Met Grabit kan je ook zoeken in de nieuwsgroepen. Echter moet hier wel maandelijks voor worden betaald. Dit is op zich geen enkel probleem, omdat je gebruik kan maken van gratis zoekmachines zo als  bijvoorbeeld Nzbindex.com of Binsearch.info

Grabit voordelen:

  1. Gemakkelijk in gebruik.
  2. Ingebouwde functie om bestanden automatisch te kunnen repareren, en uit te pakken.

Grabit Nadelen:

  1. Werkt niet helemaal optimaal met meerdere servers.
  2. Vreet meer rekenkracht van je computer  dan bijvoorbeeld het programma  Sabnzbd.
  3. Het verwerken van gedownloade headers kan heel  erg lang duren. (Bijna niemand maakt hier gebruik van in plaats daarvan worden Nzb bestanden gebruikt)

Grabit handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma Grabit. Deze handleidingen zijn alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen helaas  niet voor elke versie van Windows een aparte handleiding maken. Dus het kan zo zijn. Dat het er bij jouw op de computer er iets anders uitziet. Dan in deze handleidingen wordt beschreven.

Grabit installeren en configureren

Wat komt er aan bod deze Grabit handleiding voor Windows?

  1. Grabit installeren.
  2. Grabit nieuwsserver configureren.
  3. Grabit download folder opties.

Grabit overige vragen

  1. Grabit bekende foutmeldingen en problemen.

Grabit handleiding Ubuntu overzicht

Grabit is alleen beschikbaar voor het Windows besturing systeem. Als je gebruik maakt, van Ubuntu. Dan kan je het beste gebruik maken van SABnzbd of NZBget.