Grabit handleiding overzicht downloaden met NZB bestanden

grabit-logo

Dit is een Grabit handleiding overzicht. Grabit is een gratis programma, om te downloaden uit de nieuwsgroepen. Grabit, geeft je ook de mogelijkheid, om de nieuwsgroepen te doorzoeken. Alleen, moet je hiervoor wel, per maand voor betalen. Dit is op zich, geen enkel probleem. Ja kan, namelijk. Gebruik kan maken van gratis zoekmachines. Zoals bijvoorbeeld Nzbindex.com of Binsearch.info. Grabit is geprogrammeerd, en ontwikkeld door Ilan Shemes.

Grabit voordelen:

 1. Zeer gemakkelijk, in gebruik.
 2. Ingebouwde functie. Om bestanden automatisch te kunnen repareren, en uit te pakken.

Grabit Nadelen:

 1. Werkt niet helemaal optimaal, met meerdere nieuwsservers.
 2. Vreet meer rekenkracht van je computer.  Dan bijvoorbeeld, het programma Sabnzbd of NZBget.
 3. Het verwerken van gedownloade headers. Kan heel erg lang duren. Maar, bijna niemand, maakt hier nog gebruik van. In plaats daarvan, worden Nzb bestanden gebruikt. Deze nzb bestanden kan je van diverse bronnen downloaden. Zo als bijvoorbeeld van. SpotNet websites, NewzNab sites, maar ook van nzb-zoekmachienes.

Grabit handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma Grabit. Deze handleidingen zijn alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen helaas  niet voor elke versie van Windows. Een aparte handleiding maken.

Installeren en configureren Grabit

In onderstaande Windows handleiding, gaan we je uitleggen. Hoe je kan downloaden uit de nieuwsgroepen. Deze handleiding is gemaakt voor beginners.

 1. Grabit installeren.
 2. Configureer Grabit om te kunnen downloaden.
 3. Downloaden met Grabit.

Onderstaande handleidingen zijn gemaakt voor een oude Grabit versie.

 1. Nieuwsserver Grabit configureren.
 2. Grabit download folder opties.

Overige vragen Grabit

 1. Grabit bekende foutmeldingen en problemen. Hier kan je bekende foutmeldingen vinden met de oplossing.

Grabit Ubuntu overzicht

Dit programma, is alleen beschikbaar, voor het Windows besturing systeem. Als je gebruik maakt, van het Ubuntu bestuurings systeem. Dan, kan je het beste gebruik maken van programma SABnzbd. Of nog beter NZBGet.