Grabit download folder opties Windows harde schijf indelen

Grabit download folders. Hier kan je de aanpassingen doen. Om de map locaties aan te passen in Grabit. Dit is erg handig. Als je bijvoorbeeld Windows hebt geïnstalleerd op de “c:” schijf. En je andere software. Op een andere harde schijf staan.

Dit heeft als voordeel dat je heel makkelijk je harde schijf kan opruimen.
grabit download folder


Cache:
(A) Dit is de map waar de bestanden tijdelijk worden opgeslagen.

Download:(B)  Dit is de map waar je gedownloade bestanden in staan. Dat zijn vaak Rar files. En Par files.

Extracted Files (C) Dit is de map waar je uitgepakte bestanden staan.  Als je dus als voorbeeld  een dvd heb gedownload. Dan zal je hier je dvd files vinden. of een ISO bestand. Als je geen gebruik maakt van de optie automatisch uitpakken. Dan zal hier ook niks te vinden zijn. Als je klaar bent met downloaden.

Greate separate download folders for each newsgroup (D) Als je dit aanvinkt. Dan stop Grabit het nog in een extra mapje. Met de naam van de newsgroep. Als voorbeeld alt.binaries.ftn Dit is de meest nutteloze optie, naar mijn idee. Tenzij je precies het zelfde download uit een andere groep.

Je bent nu klaar om te downloaden. Je moet nu alleen een NZB file zoeken. Van  wat je wilt  downloaden. Deze NZB bestanden. Kan je op  NZB  zoekmachines sites vinden. Zo als bijvoorbeeld nzbindex.nl of binsearch.info. Maar ook op diverse Usenet communies.

Veel Succes met het downloaden!

Dit was de handleiding Grabit download folder opties Windows.

1 Comment

  1. Create separate download folders for each newsgroup – vind ik dus weer heel handig, dan maakt het programma al een scheiding tussen b.v. films – geluid – en s**s b.v. Vooral dat laatste is wel handig als dat in aparte mapjes terecht komt.

Laat een reactie achter