Grabit download folder opties Windows

Grabit download folders. Hier kan je de aanpassingen doen, om de map locaties aan te passen in Grabit. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld Windows hebt geïnstalleerd op de “c:” schijf. En je andere software op een andere harde schijf staat. Dit heeft als voordeel dat je heel makkelijk je harde schijf kan opruimen.
grabit download folder


Cache:
(A) Dit is de map waar de bestanden tijdelijk worden opgeslagen.

Download:(B)  Dit is de map waar je gedownloade files in staan. Dat zijn vaak Rar files en Par files.

Extracted Files (C) Dit is de map waar je uitgepakte bestandn staan.  (Als je dus als voorbeeld  een dvd heb gedownload dan zal je hier je dvd files vinden of een ISO file) Als je geen gebruik maakt van de optie automatisch uitpakken dan zal hier ook niks te vinden zijn als je klaar bent met downloaden.

Greate separate download folders for each newsgroup (D) Als je dit aanvinkt dan stop Grabit het nog in een extra mapje, met de naam van de newsgroep. Als voorbeeld alt.binaries.ftn Dit is de meest nutteloze optie, naar mijn idee. Tenzij je precies het zelfde download uit een andere groep.

Je bent nu klaar om te downloaden. Je moet nu alleen een NZB file zoeken van je gewenste download. Die kan je op sites zo als nzbindex.nl of binsearch.info vinden. Veel Succes!

Share This

1 comment

  1. Herrie

    Create separate download folders for each newsgroup – vind ik dus weer heel handig, dan maakt het programma al een scheiding tussen b.v. films – geluid – en s**s b.v. Vooral dat laatste is wel handig als dat in aparte mapjes terecht komt.

Geef een reactie