SpotNet handleiding overzicht Windows en meer

SpotNet handleiding - logo

Dit is een SpotNet handleiding overzicht. Spotnet  biedt je de mogelijkheid om te zoeken naar bestanden die zijn gepost in de nieuwsgroepen. SpotNet is ontstaan, nadat verschillende websites zijn gesloten. Zo als bijvoorbeeld FTD en FTN2day. Het voordeel van SpotNet is dat deze niet gesloten kan worden. Dit komt omdat alle spot informatie wordt opgeslagen in de nieuwsgroep free.pt. En niet op een website. Dit heeft ook als nadeel. Dat er bijna geen moderatie is op SpotNet.

SpotNet handleiding overzicht Windows

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma SpotNet. Deze alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen moeilijk voor elke besturingssysteem van Windows. Een aparte handleiding maken. Dus het kan zo zijn dat het bij jouw op de computer er iets anders uitziet. Dan in deze handleidingen wordt weergeven.

SpotNet installeren en configureren

Wat komt er aan bod deze SpotNet Classic handleiding?

  1. SpotNet installeren.
  2. SpotNet configureren.
  3. Downloaden met SpotNet.

Onofficiële SpotNet 2.0 installeren en configureren

Wat komt er aan bod deze Onofficiële SpotNet 2.0  handleiding?

  1. Onofficiële SpotNet 2.0 installeren.

SpotNet extra

  1. SpotNet foutmeldingen/bekende problemen.
  2. SpotDog filters aanmaken voor SpotNet.
  3. SpotNet update met de nieuwste SABnzbd. De laats versie van SpotNet clasic. Heeft de laatste versie van SABnzbd momenteel.
  4. SpotNet wachtwoordenlijst maken.

SpotNet voor Ubuntu handleiding overzicht

SpotNet is een Windows applicatie, echter er zijn wel een aantal varianten van SpotNet die werken op Ubuntu. En dat is SpotLite en SpotWeb.

SpotNet voor MacOS handleiding

SpotNet is alleen beschikbaar voor Windows. Maar voor de Mac Os. Zijn wel een aantal varianten beschikbaar en dat is onderhanden SpotWeb en SpotLite.