SpotNet configureren Windows om te kunnen downloaden uit het SpotNet

In deze SpotNet configureren Windows handleiding. Gaan we SpotNet configureren. Zodat we nieuwe films games en nog veel meer kunnen downloaden vanuit Usenet.

SpotNet configureren Windows

Start SpotNet

spotnet configureren provider

Ga naar Bewerken en kies vervolgens voor Provider.

Nu heb jij je Usenet provider gegevens nodig. Deze zijn je vaak toegezonden per email. Als je gebruik maakt van de nieuwsserver van je internet provider. Dan kan je deze vaak terug vinden op de website van je internet provider. Houd er echter wel rekening mee dat deze vaak erg slecht is.

spotnet usenet provider opvoeren

Kies je Usenet Provider. mocht deze er niet tussen staan kies voor Anders. Het Adres is vaak zo iets als “newsreader23.eweka.nl” De poort is bijna altijd 119. Zet verbindingen op 4. Dat is meer dan genoeg. Want als je andere usenet programma gebruikt. Dan kom je al snel over de limiet, van je Usenet provider. En je gaat er echt niet sneller van downloaden. Met meer verbindingen tegelijk. Voer je Gebruikersnaam en wachtwoord in. En klik dan op verbinden.

spotnet spots laden

Als alles goed is ingevuld. Dan zie je nu een laad balkje. Mocht je een foutmelding krijgen controleer nogmaals je Usenet gegevens. Er hoeft maar een kleine spelingen-foutje in te zitten. En het werkt al niet.

Nu is het tijd om wat drinken te gaan halen voor je zelf. Want dit kan wel even duren voordat alles is opgehaald de eerste keer.

We gaan nu naar de volgende stap. Klik op voltooien. En SpotNet is nu klaar op gestart te worden.

SpotNet handleiding Windows

  1. SpotNet handleiding.
  2. Windows SpotNet installeren.
  3. SpotNet configureren.
  4. Downloaden met SpotNet.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter