SpotNet configureren

In deze Spotnet handleiding gaan we SpotNet configureren zodat we nieuwe films games en nog veel meer kunnen downloaden van Usenet.

Start SpotNet

spotnet-provider

Ga naar Bewerken en kies vervolgens voor Provider

Nu heb jij je Usenet provider gegevens nodig deze zijn je vaak toegezonden per email. Als je gebruik maakt van de nieuwsserver van je internet provider kan je deze vaak terug vinden op de website van je internet provider. Houd er echter wel rekening mee dat deze vaak erg slecht is.

spotnet-usenet-provider-opvoeren

Kies je Provider mocht deze er niet tussen staan kies voor Anders. Adres is vaak zo iets als newsreader23.eweka.nl poort is bijna altijd 119. Zet verbindingen op 4 dat is meer dan genoeg. Want als je andere usenet programma gebruikt kom je al snel over je limiet van je Usenet provider en je gaat echt niet sneller downloaden met meer verbindingen tegelijk. Voer je Gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op verbinden.

spotnet-spots-laden

Als alles goed is ingevuld dan zie je nu een laad balkje. Mocht je een foutmelding controleer nog maal je Usenet gegevens er hoeft maar een kleine spelings-foutje in te zitten of het werkt al niet. Nu is het tijd om wat drinken te gaan halen voor je zelf want dit kan wel even duren en misschien zelfs wel wat te eten.

We gaan nu naar de volgende stap voltooien en SpotNet is nu klaar op gestart te worden. Ga naar de volgende stap  Downloaden met SpotNet

Share This

Geef een reactie