SickBeard handleiding overzicht Windows, Ubuntu

SickBeard handleiding logo sickbeard

Dit is een overzicht van SickBeard Handleidingen. SickBeard is een programma om automatisch tv series te downloaden wanneer deze zijn gepost op Usenet of via Torrent zijn te downloaden. Je hebt ook andere programma’s die dit kunnen. Je hebt bijvoorbeeld voor films CouchPotato en voor Muziek heb je het programma Headphones.

SickBeard handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor SickBeard. Die alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen moeilijk voor elke besturingssysteem van Windows een aparte handleiding maken dus het kan zo zijn dat het er bij jouw  iets anders uitziet dan in deze handleidingen wordt weergeven.

SickBeard installeren en configureren met SABnzbd

In all deze handleidingen gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dit niet het geval zijn zie dan Handleiding overzicht van SABnzb.

Wat komt er aan bod deze SickBeard handleiding?

  1. Windows SickBeard downloaden en installeren.
  2. SABnzbd instellen voor het gebruik van SickBeard.
  3. SickBeard configureren Windows.
  4. Sickbeard tv series toevoegen en downloaden.

SickBeard overige

  1. SickBeard foutmeldingen/problemen

SickBeard handleiding Ubuntu overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Ubuntu SickBeard.  Die alleen gericht zijn op het besturingssysteem Ubuntu. Echter bijna  alles is het zelfde als op andere Unix distributies. Want het meeste zullen we gebruik maken van de command line. Deze handleidingen zijn daarom alleen aan te raden voor de meer ervaren computer gebruikers.

Wat komt komt er aan bod in deze SickBeard handleiding voor Ubuntu?

  1. SickBeard installeren via de command line.
  2. SickBeard configureren Windows.