Sickbeard tv series toevoegen en downloaden

In dit gedeelte van de SickBeard handleiding gaan we de tv series toevoegen en als dat gedaan is kan je lekker achterover leunen want je hoeft dan bijna nooit meer handmatig tv series te zoeken en te downloaden.

Om een tv show toe te voegen gaan we naar Home en vervolgens naar Ad Show.

sickbeard tv serie toevoegen

We kiezen voor ADD New Show want hoogst waarschijnlijk heb je nog geen bestaande tv serie. Wij geven hier een naamje op en kiezen dan vervolgens NL. Er wordt nu gezocht naar de juiste tv serie op de website van tvdb.com dit kan enige tijd in beslag nemen.

sickbeard-tv-serie-gevonden

Als Sickbeard wat gevonden heeft selecteer de juiste tv serie en klik op Next.

sickbeard tv show locatie

Klik nu op nieuw en zoek de juiste locatie op waar je wilt dat de tv serie wordt opgeslagen en klik op Ok . Maak niet zelf de map aan met de naam van de tv serie! Deze maakt SickBeard voor je aan. Klik nu op Set as Default. Zodat de volgende keer deze locatie wordt onthouden als standaard.  Klik nu weer op Next.

sickbeard-tv-laaste-stap

Nu zijn wij bij de laatste stap zet Set the initial status of missing episodes op wanted. Dit is erg belangrijk als als je een serie compleet wilt downloaden anders vliegen er een hoop episodes op de status skipped. De kwaliteit moet je zelf bepalen je moet er echter wel rekening mee houden dat oude tv series niet altijd in HD te verkrijgen zijn. klik nu op Add Show. Nu gaat Sickbeard de tv serie informatie ophalen ook dit duurt enige tijd zodra hij hier mee klaar is dan worden je tv afleveringen automatisch naar SABnzbd verzonden. Als je nu vervolgens op Home klikt kan je de status zien van je tv serie. Controleer de eerste keer of alles goed gaat en houd er rekening mee dat er genoeg schijf ruimte is want het loop aardig snel vol natuurlijk.  Dit was de handleiding voor SickBeard Veel plezier met je tv series!

 

Share This

Geef een reactie