Sickbeard tv series toevoegen en downloaden Windows

In dit gedeelte van de SickBeard handleiding. Gaan we de tv series toevoegen. En als dat gedaan is kan je lekker achterover leunen. Want je hoeft dan bijna nooit meer handmatig tv series te zoeken. En te downloaden.

Tv series toevoegen in Sickbeard


Om een tv show toe te voegen. Gaan we naar Home. En vervolgens naar Ad Show.

sickbeard tv serie toevoegen

We kiezen voor ADD New Show. Want hoogst waarschijnlijk heb je nog geen bestaande tv serie. Wij geven hier een naampje op. En kiezen dan vervolgens NL. Er wordt nu gezocht naar de juiste tv serie op de website van tvdb.com. Dit kan enige tijd in beslag nemen.

sickbeard serie zoeken

Als SickBeard wat gevonden heeft. Selecteer je de juiste tv serie. En klik je op Next.

sickbeard tv series toevoegen map

Klik nu op nieuw. En zoek de juiste locatie op. Waar je wilt dat de tv serie wordt opgeslagen. En klik op Ok . Maak niet zelf de map aan met de naam van de tv serie! Deze maakt SickBeard voor je aan. Klik nu op Set as Default. Zodat de volgende keer deze locatie wordt onthouden, als standaard.  Klik nu weer op Next.

sickbeard-tv-laaste-stap


Nu zijn wij bij de laatste stap zet Set the initial status of missing episodes op wanted. Dit is erg belangrijk. Als als je een serie compleet wilt downloaden. Anders vliegen er een hoop episodes op de status skipped. De kwaliteit moet je zelf bepalen. Je moet er echter wel rekening mee houden dat oude tv series niet altijd in HD te verkrijgen zijn.

Klik nu op Add Show. Nu gaat Sickbeard de tv serie informatie ophalen.

Ook dit, zal enige tijd duren. Zodra SickBeard hier mee klaar is. Dan worden je tv afleveringen automatisch naar SABnzbd verzonden. Als SABznbd klaar is met downloaden. Dan worden de TV afleveringen in de juiste map gezet.

Als je nu vervolgens op Home klikt kan je de status zien van je tv serie. Controleer de eerste keer of alles goed gaat. En houd er rekening mee dat er genoeg schijf ruimte is. Want je harde schijf kan aardig vol lopen.

Dit was de handleiding voor SickBeard tv series toevoegen.

SickBeard Handleiding Windows

  1. Windows SickBeard downloaden en installeren.
  2. SABnzbd instellen voor het gebruik van SickBeard.
  3. SickBeard configureren Windows.
  4. Sickbeard tv series toevoegen en downloaden.

Geef als eerste een reactie

Leave a Reply