SickBeard installeren Windows en downloaden

 SickBeard installeren Windows en downloaden logo

We gaan in deze handleiding SickBeard installeren Windows. SickBeard maakt het mogelijk om automatisch tv series te downloaden. Zodra deze zijn te downloaden van Usenet of via Torrent beschikbaar zijn. SickBeard verzend het nzb bestand door naar een download programma. Zo als SABnzbd. En dan wordt vervolgens de gewenste tv aflevering gedownload door SABnzbd. Zodra deze klaar is. Dan kan SickBeard ook nog extra’s downloaden. Zoals covers en informatie waar de aflevering over gaat. Zodra Sickbeard hiermee klaar is. Is het zelfs mogelijk om automatisch een bericht te posten op Twitter of een bericht te ontvangen op je telefoon. Zodat de download gelijk bekeken kan worden. . Echter SickBeard is niet standaard in staat om subtitels standaard te downloaden. Maar dat kan bijvoorbeeld weer geregeld worden met het programma Auto-Sub. Dit programma download automatisch de ondertitels van de bekende ondertitel sites.

In deze SickBeard installeren Windows handleiding. Gaan wij bespreken hoe we SickBeard installeren. En vervolgens koppelen aan SABnzbd. Zodat je tv series automatisch worden gedownload in de gewenste kwaliteit. Voordat wij verder gaan met deze handleiding. Moet SABnzbd al geïnstalleerd zijn en werkend zijn! Mocht dit niet het geval zijn dan moet je eerste de installatie handleiding SABnzbd volgen.

Sickbeard wordt niet meer ontwikkeld

SickBeard wordt niet meer verder ontwikkeld deze handleiding raad ik je daarom aan niet meer te volgen. Je kan beter gebruik maken van een ander programma. Hier onder een aantal andere programma’s

Download en installeer SickBeard Windows

Download de laatste versie van Sickbeard van de volgende website  http://code.google.com/p/sickbeard/downloads/list
Als SickBeard is gedownload. Pak je het zip bestand uit. Met bijvoorbeeld Winrar. En plaats de hele inhoud van het zip bestand op de plek waar jij SickBeard geïnstalleerd wilt hebben. Er is namelijk geen setup om door te lopen wat je normaal gewent bent.

Als vervolgens de inhoud van het zip bestand op de gewenste locatie is gezet.  Dan maak je een snelkoppeling aan van het executabel SickBeard.exe  bestand. Start nu SickBeard op. Via de snelkoppeling die je net hebt aangemaakt. Nu we dit gedaan hebben.

Dit was de SickBeard installeren Windows handleiding.

SickBeard Handleiding Windows

  1. Windows SickBeard downloaden en installeren.
  2. SABnzbd instellen voor het gebruik van SickBeard.
  3. SickBeard configureren Windows.
  4. Sickbeard tv series toevoegen en downloaden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter