SickBeard downloaden en installeren Windows

logo sickbeard

SickBeard maakt het mogelijk om automatisch tv series te downloaden. Zodra deze zijn te downloaden van Usenet of via Torrent beschikbaar zijn. SickBeard verzend het nzb  bestand door naar een download programma zo als SABnzbd. En dan wordt vervolgens de gewenste tv aflevering gedownload door SABnzbd. Zodra deze klaar is. Dan kan SickBeard ook nog extra’s downloaden zo als covers en informatie waar de aflevering over gaat. Zodra Sickbeard hiermee klaar is. Is het zelfs mogelijk om automatisch een bericht te posten op Twitter of een bericht te ontvangen op je telefoon. Zodat de download gelijk bekeken kan worden. . Echter SickBeard is niet standaard in staat om subtitels standaard te downloaden. Maar dat kan bijvoorbeeld weer geregeld worden met het programma Auto-Sub. Dit programma download automatisch de ondertitels van de bekende onderitle sites.

In deze SickBeard handleiding gaan wij bespreken hoe we SickBeard installeren. En vervolgens koppelen aan SABnzbd. Zodat je tv series automatisch worden gedownload in de gewenste kwaliteit. Voordat wij verder gaan met deze handleiding. Moet SABnzbd al geïnstalleerd zijn en werkend zijn! Mocht dit niet het geval zijn dan moet je eerste de installatie handleiding SABnzbd volgen.

Download en installeer SickBeard

Download de laatste versie van Sickbeard van de volgende website  http://code.google.com/p/sickbeard/downloads/list
Als SickBeard is gedownload. Pak je het zip bestand uit. Met bijvoorbeeld Winrar. En plaats de hele inhoud van het zip bestand op de plek waar jij SickBeard geïnstalleerd wilt hebben. Er is namelijk geen setup om door te lopen wat je normaal gewent bent.

Als vervolgens de inhoud van het zip bestand op de gewenste locatie is gezet.  Dan maak je een snelkoppeling aan van het executabel SickBeard.exe  bestand. Start nu SickBeard op via de snelkoppeling die je net hebt aangemaakt. Nu we dit gedaan hebben. Ga naar de volgende stap  SABnzbd instellen voor het gebruik van SickBeard

Share This

Geef een reactie