CouchPotato handleiding Windows, Ubuntu, Debian, Synology, Qnap

couchporato logo handleiding

Dit is een CouchPotato handleiding overzicht. CouchPotato is een programma om automatisch films te downloaden, wanneer deze zijn gepost op Usenet. Of via torrent zijn te downloaden. Je hebt ook andere programma’s die vergelijkbaar zijn. Je hebt bijvoorbeeld, voor tv series SickRage, en Sonarr. En voor Muziek heb je het programma Headphones.


CouchPotato handleidingen algemeen

Dit zijn handleidingen. Die voor elke besturing systeem werken.

 1. CouchPotato bekende problemen.

windows-logo-nzbusenetCouchPotato handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma CouchPotato. Die alleen gericht zijn op het besturingssysteem Windows. Wij kunnen moeilijk voor elke besturingssysteem van Windows. Een aparte handleiding maken. Dus het kan zo zijn dat het er iets anders wordt weergeven. Dan je gewent bent op je eigen computer.

CouchPotato installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze CouchPotato handleiding? In deze handleiding. Gaan we er van uit. Dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden. Zonder problemen. Mocht je SABnzbd nog niet hebben geïnstalleerd. Zie dan als eerste de SABnzbd Windows handleiding.

 1. CouchPotato installeren.
 2. Windows CouchPotato met SABnzbd laten praten.
 3. Films downloaden met CouchPotato.

Ubuntu-logo-nzbusnetCouchPotato handleiding Ubuntu overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor CouchPotato. Deze handleidingen zijn alleen gericht op het besturingssysteem Ubuntu. Echter bijna alles is het zelfde. Als op andere Unix distributies. Want we zullen vaak gebruik maken van de command line. Deze handleidingen. Zijn alleen aan te raden voor de meer ervaren computer gebruiker.

CouchPotato installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze CouchPotato Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat, nog niet het geval zijn. Volg dan als eerst de installatie van Sabznbd installeren Ubuntu.

 1. Ubuntu CouchPotato installeren via de command line.
 2. Ubuntu Couchpotato configureren om automatisch films te downloaden.
 3. Films downloaden met CouchPotato via een app Ubuntu.

CouchPotato installatie met NZBget

Wat komt er aan bod in deze CouchPotato Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit, dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dit nog niet het geval zijn. Zie dan als eerste de handleiding NZBGet installeren Ubuntu.

 1. CouchPotato installeren Ubuntu.
 2. Configureer CouchPotato met NZBGet Ubuntu.

Debian CouchPotato handleiding

Dit is een overzicht van Debian  handleidingen voor CouchPotato.

CouchPotato installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze CouchPotato Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat, nog niet het geval zijn. Volg dan als eerst de installatie van Sabznbd installeren debian.

 1. Debian CouchPotato installeren via de command line.
 2. NBZGet configureren met CoucPotato Debian.
 3. Debian CouhPotato films downloaden.

CouchPotato installeren en configureren met SABznbd

Wat komt er aan bod in deze CouchPotato Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat, nog niet het geval zijn. Volg dan als eerst de installatie van Sabznbd installeren Ubuntu.

 1. Debian couchpotato installeren zonder grafische interface.

synology-logo-nzbusenetCouchPotato Synology overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor CouchPotato voor Synology.

CouchPotato installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze CouchPotato Synology handleiding? In deze CouchPotato handleiding. Gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding Sabznbd installeren Synology.

 1. CouchPotato installeren Synology.
 2. Configureer CouchPotato Synology.

DSM 6 CoucPotato werkend krijgen

Deze handleiding is er voor als je van DSM 5 upgrade naar DSM6.

 1. CouchPotato werkend krijgen op DSM6.

CouchPotato Synology installeren en downloaden met NZBget

Wat komt er aan bod? In deze CouchPotato Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding NZBGet installeren Synology.

 1. CouchPotato installeren Synology.
 2. CouchPotato configureren met NZBGet Synology.

qnap logoQnap CouchPotato

Dit is een overzicht van handleidingen voor CouchPotato voor Qnap.

CouchPotato installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Qnap handleiding? In deze CouchPotato handleiding. Gaan we er van uit. Dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding NZBGet installeren Qnap.

 1. Qnap CouchPotato installeren.