Watcher handleiding overzicht

watcher-logo

Dit is een Watcher handleiding overzicht. Watcher is een programma om automatisch films te downloaden wanneer deze zijn gepost op Usenet. Of via torrent bestanden zijn te downloaden. Je hebt ook andere programma’s die vergelijkbaar zijn. Je hebt bijvoorbeeld voor tv series SickBeard, en Sonnar en voor Muziek heb je het programma Headphones.

Watcher handleidingen algemeen

Dit zijn handleidingen die voor elke besturing systeem werken.

 1. Watcher bekende problemen.

Watcher handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma Watcher voor Windows.

Watcher installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Watcher handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht je SABnzbd nog niet hebben geïnstalleerd. Bekijk dan eerst de SABnzbd Windows handleiding.

 1. Watcher installeren Windows.
 2. Watcher met SABnzbd laten praten.
 3. Films downloaden met Watcher.

Watcher handleiding Ubuntu overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Watcher. Deze handleidingen zijn alleen gericht op het besturingssysteem Ubuntu. Echter een hoop Unix distributies lijken op elkaar. Want in de meeste handleidingen. Zullen we gebruik maken van de command line. Deze handleidingen zijn alleen aan te raden voor de meer ervaren computer gebruiker.

Watcher installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Watcher Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding Sabznbd installeren Ubuntu.

 1. Watcher installeren via de command line.
 2. Watchero configureren om automatisch films te downloaden.

Watcher installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze Watcher Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding NZBGet installeren Ubuntu.

 1. Watcher installeren via de command line.
 2. Watcher configureren met NZBGet.

Watcher Synology overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Watcher voor Synology.

Watcher installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in dezeWatcher Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding Sabznbd installeren Synology.

 1. Watcher installeren Synology.
 2. Watcher configureren Synology.

Watcher installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze Watcher Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding NZBGet installeren Synology.

 1. Watcher installeren Synology.
 2. Watcher configureren met NZBGet.