Watcher handleiding overzicht Windows Qnap Ubuntu, Synology

watcher-logo

Dit is een Watcher handleiding overzicht. Watcher is een programma om automatisch films te downloaden. Watcher download deze films wanneer deze zijn gepost op Usenet. Of via torrent bestanden zijn te downloaden. Je hebt ook andere programma’s die vergelijkbaar zijn. Zo heb je bijvoorbeeld voor tv series SickBeard, en Sonnar. En voor Muziek heb je het programma Headphones.

Watcher handleidingen algemeen

Dit zijn handleidingen die voor elke besturing systeem werken.

 1. Watcher bekende problemen.

windows-logo-nzbusenetWatcher handleiding Windows overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het programma Watcher voor Windows.

Watcher installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Watcher handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht je SABnzbd nog niet hebben geïnstalleerd. Bekijk dan eerst de SABnzbd Windows handleiding.

 1. Watcher installeren Windows.
 2. Watcher met SABnzbd laten praten.
 3. Films downloaden met Watcher.

Ubuntu-logo-nzbusnetWatcher handleiding Ubuntu overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Watcher. Deze handleidingen zijn alleen gericht op het besturingssysteem Ubuntu. Echter een hoop Unix distributies lijken op elkaar. Want in de meeste handleidingen. Zullen we gebruik maken van de command line. Deze handleidingen zijn alleen aan te raden voor de meer ervaren computer gebruiker.

Watcher installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Watcher Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd. En dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding Sabznbd installeren Ubuntu.

 1. Ubuntu Watcher installeren via de command line.
 2. Watcher configureren om automatisch films te downloaden.

Watcher installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze Watcher Ubuntu handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding NZBGet installeren Ubuntu.

 1. Watcher installeren via de command line.
 2. Ubuntu Watcher configureren met NZBGet.

synology-logo-nzbusenetWatcher Synology overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor Watcher voor Synology.

Watcher installeren en configureren met SABnzbd

Wat komt er aan bod in deze Watcher Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit dat je het programma SABnzbd al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn zie dan de handleiding Sabznbd installeren Synology.

 1. Synology Watcher installeren.
 2. Synology Watcher configureren SABnzbd.

Watcher installeren en configureren met NZBGet

Wat komt er aan bod in deze Watcher Synology handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit. Dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding NZBGet installeren Synology.

 1. Synology Watcher installeren.
 2. Watcher configureren met NZBGet.

qnap logoWatcher Qnap overzicht

Dit is een overzicht van handleidingen voor het prgramma Watcher op een Qnap systeem.

Watcher installeren en configureren met NZBGet.

Wat komt er aan bod in deze Watcher Qnap handleiding? In deze handleiding gaan we er van uit. Dat je het programma NZBGet al hebt geïnstalleerd en dat je hiermee kunt downloaden, zonder problemen. Mocht dat nog niet het geval zijn. Zie dan de handleiding NZBGet installeren Qnap.

 1. Qnap Watcher installeren.
 2. Qnap Watcher configureren SABnzbd.