CouchPotato installeren Windows handleiding om films te downloaden

CouchPotato maakt het mogelijk om automatisch films te downloaden vanuit nieuwsgroepen. En torrents in de gewenste kwaliteit. In deze Couch Potatohandleiding bespreken wij alleen de nieuwsgroepen optie. Voordat je aan deze handleiding begint moet SABnzb geïnstalleerd zijn en werkend zijn. CouchPotato werkt namelijk het zelfde als Sickbeard. CouchPotato kijkt of de film in de gewenste kwaliteit is

beschikbaar is en verstuurt vervolgens een opdracht naar SABnzbd om het nzb bestand te downloaden.
couchporato logo

Het is zeer wenselijk om een vip account te hebben bij een Neznab Search Provider. Zo als bijvoorbeeld Dognzb. Omdat er gewoonweg geen goede gratis alternatieve zijn. Er zijn wel gratis alternatieve ingebouwd in CouchPotato. Zo als nzbindex.com en Mysterbin.com maar deze werken zeer slecht.

Als je gebruik maakt van NZBindex.com Dan is de kans  zeer groot dat je een verkeerde versie download van je film. Dit doet zich bijvoorbeeld voor. Bij een remake. Je hebt namelijk de kans dat oude versie wordt gedownload. Ook heb je de kans dat als jij bijvoorbeeld 720p heb geselecteerd  dat hij een 720p cam versie download van je gewenst film.

CouchPotato downloaden

Je kan de laatste versie downloaden van http://couchpota.to/ Kies voor de Windows versie.

couchpotato starten tijdens windows

CouchPotato installeren Windows

De installatie van CouchPotato is vrij simpel gewoon op next blijven drukken. Je moet alleen opletten dat je het vinkje Run CouchPotatoat at startup aanzet. Dit is namelijk wel erg handig. Als de Setup klaar is met de installatie. Dan gaan we naar de volgende stap.

CouchPotato handleiding Windows

  1. CouchPotato handleiding.
  2. CouchPotato installeren Windows.
  3. Windows CouchPotato met SABnzbd laten praten.
  4. Films downloaden met CouchPotato.

Geef als eerste een reactie

Leave a Reply