SpotNet installeren Windows handleiding om spots op te halen

In deze SpotNet handleiding gaan we SpotNet installeren op een Windows computer. Er is ook een versie SpotNet voor Ubuntu, Linux en Mac. Dit staat bekend als SpotLite. Deze versie heeft echter wel wat beperkingen. Zo zit er geen download client in. En zijn nzb bestanden moeilijk te vinden. Je kan dan beter gebruik maken van SpotWeb. SpotWeb is voor elk platform beschikbaar. Echter dit programma is wel wat lastiger te installeren.

Benodigd heden voor het installeren van SpotNet

Om gebruik te kunnen maken van SpotNet. Heb je minimaal versie Microsoft NET Framework 4.0 nodig. Dus we gaan als eerste deze installeren. Voordat we SpotNet gaan installeren. Het kan zijn dat je Framework al hebt geïnstalleerd. Want het frameWork kan meekomen zijn met de Windows updates. Dan kan je deze stap overslaan.

Download de laatste versie van SpotNet

Download SpotNet 1.9.0.5 of hoger versie van SpotNet. Op internet is er ook een versie 2.0. Deze versie is niet nieuwer! De 2.0 versie is door iemand anders gemaakt. Ik raad je ook af om SpotNet 2.0 te gebruiken. Omdat het er op lijkt dat deze niet meer geüpdatet wordt en niet alles wordt uitgepakt.

Download Spotnet 1.9.0.7

Download spotnet 1.9.0.5

SpotNet installeren

Als we SpotNet hebben gedownload. Dan starten we de Setup.

Spotnet-intalleren

Klik vervolgens op Volgende. (nu verschijnt er een laad balkje)

spotnet-installatie-klaar

Klik op voltooien. SpotNet is nu geïnstalleerd op je computer.

En SpotNet is nu klaar om op gestart te worden.

SpotNet handleiding Windows

  1. SpotNet handleiding.
  2. Windows SpotNet installeren.
  3. SpotNet configureren.
  4. Downloaden met SpotNet.

2 Comments

  1. Ik heb mijn Windows 10 opnieuw moeten installeren met gevolg van verlies van alle persoonlijke programma’s o.a. spotnet. Heb het opnieuw gedownload maar loop vast door verlies van wachtwoord. Er komt geen melding van wachtwoord vernieuwen. Wat te doen?

Leave a Reply