SpotDog

SpotDog is een tooltje voor SpotNet om geavanceerde filters aan te maken op een simpele manier. In deze SpotDog handleiding gaan we bespreken hoe we SpotDog installeren en configureren. Voordat je aan deze handleiding begint moet je Minimaal SpotnEt 1.8.1 hebben geïnstalleerd anders kan je tegen foutmeldingen aanlopen.

SpotDog voorbereiden

spotnet-actie-films

Als eerste moeten we in SpotNet een Filter aanmaken de naam van deze filter moet beginnen met “SD_”. Let op er mogen ook geen spaties in de naam staan van dat filter. Als we dit filter hebben aangemaakt sluiten we SpotNet anders heb je kans dat de boel vastloopt.

Download SpotDog

https://mega.co.nz/#!iF9THZRD!J_GRCBcWaU16pCfR5on2jlTCJaczSXUJaCZZb6BN0oE

Als je SpotDog hebt gedownload  pak het zip bestand uit en parkeer de inhoud van het zip ergens in een mapje op je harde schijf. Start vervolgens de SpotDog.Exe.

Met SpotDog een Filter aanmaken voor SpotNet

spotdog-instellen

Als SpotDog is geopend selecteer je filter die je hebt aangemaakt in SpotNet. Type dan vervolgens bij Title en filter de naam waar je op wilt filter en klik dan op Add en klik nu op Save.  Je bent nu klaar met het instellen van je filter Sluit SpotDog en dan kan je SpotNet weer openen.

 SpotDog foutmelding in SpotNet.

spotnet-oude-versie-foutmelding

Zorg ervoor dat je minimaal Spotnet 1.8.1 hebt geïnstalleerd anders kan je bovenstaande foutmelding krijgen. Ook kan het zo zijn dat als je een filter hebt gemaakt in een oude versie van SpotNet dat je deze foutmelding krijgt. Je moet dan een nieuw filter aanmaken.

Share This

Geef een reactie