SpotNet wachtwoorden en de oplossingen hiervoor

Het kan voorkomen dat je in SpotNet wachtwoorden moet opvoeren. In deze handleiding leg ik je uit wat je het beste kan doen.

Als er een wachtwoord benodigd is in SpotNet . Dan blijft de download in de pauze stand staan. Dit kan je op diverse manieren voorkomen of oplossen.

SpotNet wachtwoorden lijst openen

In de eerste mogelijkheid leg ik je uit hoe je een wachtwoorden lijst in SpotNet aanmaakt. Zodat, je niet handmatig het wachtwoord hoeft in te voeren in SpotNet. Dit werkt uiteraard alleen als er niet telkens andere wachtwoorden worden gebruikt door, de zelfde spotter.

Spotnet Wachtwoorden toevoegen

Open SpotNet. Ga naar Bewerken >Sabznbd > Bewerken sabznbd paswoorden.

Plak onderstaande lijst in SpotNet. Let op! Per regel één wachtwoord. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van een hoofdletter. Dit is niet altijd goed te zien.

Wachtwoord lijst SpotNet

park
Park
Zon
Bertje
poolvos
Poolvos
JodieCuba
ugdv
M2E
1
Tarja-Sarika-Goth
Zeeduivel
geefzenada
Lavidaesbella
PVT-Releases
geefzeniks
gratis
neegeengeld
geldisnietnodig
FritsFlits
Howdy
tweetyfan

Er zijn ook een aantal spotters. Die elke keer een ander wachtwoord gebruiken. Hier werkt het uiteraard niet voor. Een bekende spotter, is momenteel Frenkster.

Als er nieuwe SpotNet Wachtwoorden zijn. Dan graag een berichtje achterlaten dan kunnen we deze toevoegen aan de SpotNet wachtwoord lijst.

Wachtwoord in SpotNet opgeven

Wachtwoord voor download spotnet 1.9.06

Sinds dat SpotNet 1.9.0.6 uit is. Kan je het wachtwoord invoeren, voordat je de gewenste download start. Dit kan je links boven vinden, Als je de spot hebt geopend. Zie bovenstaande screenshot.

SpotNet Classic laatste updates installeren

Het is ook belangrijk dat je de laatste updates hebt gedownload voor SpotNet Classic. Niet te verwarren met SpotNet 2.0. Dit is namelijk een SpotNet versie die is gemaakt door iemand anders. En deze krijgt geen updates meer. SpotNet 2.0 geeft vaak problemen met uitpakken.

Spotnet Classic updates zoeken voor wachtwoorden

Controleer daarom of je de laatste versie hebt van SpotNet classic. Ga naar Bewerken > Instellingen > Zoek naar updates.

Er worden ook steeds andere technieken gebruikt om DMCA te voorkomen. Deze technieken zitten vaak, in de updates van SABnzbd verwerkt. SABnzbd komt mee met SpotNet Classic. SpotNet classic loopt altijd een beetje achter met de huidige versie van SABnzbd. Mocht je het als nog iets niet uit kunnen pakken met de laatste update van Spotnet. Probeer het dan door de laatste versie van SABNzbd of NZBGet te installeren. Zie de SABnzbd installeren handleiding. Of NZBget installeren handleiding.

SpotWeb Wachtwoord downloads

Het kan zijn dat je een nzb bestand download van een SpotWeb site. En dat het bestand niet automatisch wordt uitgepakt door je download programma. Zelf met een recente versie van NZBGet of SABNzbd. Deze SpotWeb sites sturen niet het wachtwoord mee wat zit verwerkt in het NZB bestand. Hier kan je helaas weinig aan doen. Behalve uiteraard zelf SpotNet classic installeren. Of zelf het wachtwoord opvoeren. Dit staat vaak vermeld bij de Spot zelf. Of in het commentaar onder de Spot die je wilt downloaden.

Heb je nog ander SpotNet wachtwoord oplossingen? Laat dan een berichtje achter.

Geef als eerste een reactie

Leave a Reply