SpotNet wachtwoorden lijst maken zodat downloads in één keer door gaan

In de handleiding leg ik je uit hoe je een wachtwoorden lijst in SpotNet maakt. Zodat, je niet handmatig het wachtwoord hoeft in te voeren. Dit werkt uiteraard alleen als er niet telkens andere wachtwoorden worden gebruikt door, de zelfde spotter.

Als er een wachtwoord benodigd is in SpotNet . Dan blijft de download in de pauze stand staan. Dit kan je vaak voorkomen, door een wachtwoord lijst aan te maken in SpotNet.

SpotNet wachtwoorden lijst openen

Spotnet Wachtwoorden toevoegen

Open SpotNet. Ga naar Bewerken >Sabznbd > Bewerken sabznbd paswoorden.

Plak onderstaande lijst in SpotNet. Let op! Per regel 1 wachtwoord. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van een hoofdletter. Dit is niet altijd goed te zien.

Wachtwoord lijst SpotNet

park
Park
Zon
Bertje
poolvos
Poolvos
JodieCuba
ugdv
M2E

Er zijn ook een aantal spotters die elke keer een ander wachtwoord gebruiken. Hier werkt het uiteraard niet voor. Een bekende spotter, is momenteel Frenkster.

Als er nieuwe Spotnet Wachtwoorden zijn. Dan graag een berichtje achterlaten dan kunnen we deze toevoegen aan de SpotNet wachtwoord lijst.

Wachtwoord voor download spotnet 1.9.06

Sinds SpotNet 1.9.0.6 uit is. Kan je het wachtwoord invoeren, voordat je de gewenste download start. Dit kan je links boven vinden, bij je download.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie