Online FTD website voor het downloaden van NZB bestanden

Online FTD website voor het downloaden van NZB bestanden

Online FTD is een web-based versie van het vroegere FTD. De getoonde spots zijn afkomstig van de spotters van SpotNet. Het grootse voordeel van deze website. Dat het ook een moderatiesysteem heeft. Dit heeft als voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld SpotNet dat er minder snel troep op staat. En gebruikers worden aangesproken op hun gedrag.

FTD registratie

De Registratie is niet verplicht. Maar het is zeker aan te raden.  Na de registratie krijg je er namelijk extra opties bij. Zo krijgt je bijvoorbeeld de mogelijkheid om spots te bekijken via een RSS feed. En er zijn betere filters beschikbaar. Net zo als het was bij het oude FTD. Ook zullen alleen de spots opkleuren die voor jou nieuw zijn. Sinds je laatste bezoek aan Online FTD.

Deze website is te benaderen via de url www.spotplanet.org. De Online FTD Facebook pagina is te vinden op het volgende adres: www.facebook.com/Spotplanet

Deze Website werkt goed in de volgende browsers.

– Internet Explorer 7 en hoger
– Firefox 3.6.15 en hoger
– Nintendo Wii met laatste versie van Opera
– Google Chrome

Met andere browsers, is het mogelijk dat de NZB knop niet werkt. Of dat Online FTD niet goed wordt weergeven. Hierdoor kan de website niet goed worden weergeven. En kan deze niet goed bruikbaar zijn.

Online FTD offline door rechtszaak

Helaas is deze website offline. Voor een alternatief zie Usenet sites.

4 Comments

Laat een reactie achter