Busca-usenet spots toevoegen

In dit voorbeeld gaan wij een film spotten op Busca-usenet.com. Zodat downloaders makkelijk je spots kunnen vinden op Usenet.

busca-usenet-navigatie

Klik op Navigatie en dan Nieuw Index.

busca-usenet-nieuw-index

Selecteer Video en dan het formaat. Vul vervolgens de naam in van de film plus het jaartaal aangezien er zoveel film remakes zijn tegenwoordig, is het jaartal wel zo handig. Klik vervolgens op Volgende.

busca-usenet-film-informatie-ophalen

Nu gaan we automatisch de film informatie ophalen van moviemeter.nl, zodat we minder zelf informatie hoeven in te vullen.

Selecteer de grote M van Moviemeter en kies de juiste film in mijn geval is er maar 1 mogelijk dus er wordt er ook maar 1 weergeven Selecteer je film en klik op Volgende.

busca-usenet-film-informatie-ophalen

Zo als je ziet is de meeste informatie ingevuld we hoeven slechts hier alleen nog een trailer toe te voegen als je op youtube.nl zoekt naar “naam-film trailer” dan heb je hem al hoogstwaarschijnlijk al gevonden. In mijn geval is dat “Fahrenheit 9/11 2004 Trailer” kopieer de youtube link naar trailer link en klik op Volgende.

busca-usenet-tag-info

Nu moet je hier zoveel mogelijk invullen zodat de downloader zoveel mogelijk van je upload weet en het voordeel er van is dat jou download ook makkelijk is te vinden door de Filters van Busca-usenet Nadet je hem zo compleet mogelijk hebt ingevuld klik je weer op volgende.

busca-usenet-info

In de volgende stap moeten we de Usenet informatie invullen vul hier de bestandsnaam het aantal files (vaak zie je dat aan de laatste bestandsnaam zo als bijvoorbeeld .part89.rar) Nu de Par bestanden in % opgeven en dan de nieuwsgroep invullen. Als je begint met type krijg een keuze scherm met de juiste nieuwsgroep. Klik nu op opslaan en je bent nu klaar je spot is nu toegevoegd aan Busca-usenet.

Als je nu naar de Navigatie toe gaat en kiest voor Mijn Busca vind jij je net toegevoegde spot terug. Mocht het zo zijn dat je achteraf een fout hebt gemaakt dan kan een Mod het recht zetten voor je zetten. Ga naar je spot toe en klik op de knop waarschuw een mod. Geef hier aan wat er niet klopt en een Mod past het zo snelmogelijk aan voor je.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter