Quickpar bestanden controleren en repareren om ze te kunnen uitpakken

Quickpar bestanden controleren en repareren handleiding . Hoewel veel Usenet clients. Zo als bijvoorbeeld Grabit en Sabnzbd. Tegenwoordig automatisch de gedownloade bestanden controleren en repareren. Kan je dit ook handmatig doen. Met programma QuickPar. In sommige gevallen. Wil het namelijk wel eens is niet goed gaan. Met het automatisch repareren van je gedownloade bestanden. Terwijl er wel genoeg PAR files aanwezig zijn.

Quickpar downloaden en installeren

download eerste de laatste versie van.

http://www.quickpar.org.uk/Download.htm


Vervolgens de setup.exe door lopen door een paar keer op next te klikken en installeren.

Quickpar bestanden controleren en repareren

Zoek de map op waar je download staat als het goed is staan hier nu je RAR files (soms ZIP files in plaats RAR files) en PAR files. De par files zijn te herkennen aan het volgende icoontje wat er voor staat:quickpar

Dubbel klik vervolgens op een Par file

Het bovenstaande scherm zal verschijnen. Nu gaat Quickpar de files controleren. Als Quickpar klaar is met het controleren. Dan kan je op de knop Repareren klikken. Mits er genoeg PAR files zijn. En er niet teveel bestanden te erg beschadigd zijn.

image 1

Quickpar TIP

Ga naar Opties. En vink het volgende aan Monitor Automatisaties en Repareer Automatisaties. Zodat als je de volgende keer een PAR file aan klikt. De bestanden gelijk worden gerepareerd en gecontroleerd worden of er nieuw PAR files zijn in de map waar alle gedownloade files staan.

1 Comment

Laat een reactie achter