NZBindex NZB bestanden zoeken en downloaden uit de nieuwsgroepen

NZBindex nzb bestanden zoeken

NZBindex.nl is een NZB index site waar je een gratis NZB bestand kan aanmaken. En wel één van de beste gratis NZB indexen. Het is de Google onder NZB-zoekmachines. Het handige van NZBindex is. Dat je vrij veel instellingen kan doen. Het mooie hiervan is. Dat je deze instellingen, ook kan bewaren! Zodat je deze instellingen. Niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Deze NZB index site. Heeft een database met Usenet headers van 1000+ dagen.

Geavanceerd zoeken NZBindex

NZBindex Geavanceerd zoeken naar nzb bestanden

Klik op de Geavanceerd zoeken knop. De volgende instellingen zijn erg handig om aan te zetten, en te bewaren:

  1. Heeft NFO bestand. Dit is heel erg handig. Als je geen gebruik maakt van een Usenet communies. Mocht je wel lid zijn van een Usenet communie. Dan kan je deze optie, het beste uitzetten. Want anders wordt niet alles weergeven. Vaak linken deze communies weer door, naar Nzbindex.nl. Tegenwoordig kom je niet vaak meer NFO bestanden tegen waar je wat aan hebt.
  2. Verberg Crosspost. Dit zijn downloads die in meerdere groepen zijn gepost.
  3. Verberg mogelijke spam.
  4. Minimum grootte: “5”. Wat daar onder zit, is vaak een virus. Op de uitzondering van applicaties na. Of kleine updates van computer games.

Klik op Bewaar deze instellingen.

Het kan voorkomen dat niet altijd alles wordt gevonden op Nzb index. Dit gebeurt wel eens met expres verkeerd genoemde bestanden. Dan heeft elk rar bestandje, een andere naam. Hier kan deze website niks aan doen. Je zal dan dit NZB bestand moeten downloaden vanuit een andere bron. Zo als bijvoorbeeld een Newznab provider of SpotWeb site.

NL NZB bestanden zoeken

Je kan dit doen door NL in je zoekopdracht erbij te zetten. In NL NZB bestanden zit vaak een Nederlandse costum ondertiteling. Of het houdt in, dat het een Nederlandse gesproken tv serie of film is. Ook kan het natuurlijk Nederlandse muziek zijn. Vaak worden deze posts gepost in Alt.binaries.nl of alt binaries.bonneless.nl. Mocht je niks kunnen vinden dan kan je het beste een Usenet communie gebruiken ook wel bekend als een Nederlandse Usenet Forums.

Alternatief NZbindex

Mocht het je iets niet kunnen vinden . Dan kan je het beste gebruik maken van Binsearch of Nzbking. Dit zijn goede alternatieven voor nzbindex.nl Mocht het nl domain niet werken van nzbindex probeer dan ook het .com domain van Nzbindex. En zie ook de pagina NZB zoekmachines.

NZBindex.nl API

Helaas heeft deze website geen mogelijkheden voor een API. Je zal dan moeten kijken naar een Newznab site. Deze hebben wel mogelijkheden voor een API. Soms is het wel mogelijk om via een andere manier deze website te integreren. Bij Coucpotato kan er wel gebruikt gemaakt worden van deze website. Alleen de resultaten zijn erg slecht. Ik raad je dit daarom ook niet aan.

2 Comments

  1. ik kan niets downloaden kan iemand zeggen wat ik moet doen.ik weet ook niet of je jezelf moet aan melden en waar.

    bvd peer

Laat een reactie achter