Sms Usenet provider – Snel toegang tot de nieuwsgroepen met een SMSje

sms usenet provider

Het grootste voordeel van SMS Usenet is. Dat is je snel even een Usenet accountje nodig hebt. Hoef  je alleen een sms hoeft te sturen. En dan is het zo geregeld. Echter als je een Usenet account vaker wilt gebruiken in de maand. Dan is het verstandiger om goed rond te kijken. Want tegenwoordig is een Usenet account niet zo heel duur meer.

Voordelen van deze Usenet provider

 1. Meer dan 150.000 nieuwsgroepen.
 2. Toegang over poort 119,80of met SSL 563,443
 3. SSL wordt ondersteunt.
 4. Zelf kiezen van downloadsnelheid.
 5. Het is mogelijk om je account te pauzeren. Let op! Dit kost je wel punten.
 6. Geen opzegtermijn.
 7. Geen datalimiet.
 8. 500 dagen retentie.
 9. Een Usenet account al voor slechts 1 euro.
 10. Ondersteuning voor SMS, Telefoon, Paypal en Ideal.
 11. Vergoeding bij storingen.

Nieuwsserver instellingen SMS Usenet

SMS server adress: news.smsusenet.nl
SSL ports: 563, 443
Standaard poorten: 119, 80, 8080, 8088

Helpdesk

Deze Usenet provider is telefonisch en per mail niet te bereiken. Je kan vragen stellen via het forum van Sms Usenet. Of je kan de support pagina doorlopen.

Snelheid SMS Usenet

De snelheid is Maximaal 120Mbit. Voor de meeste Usenet gebruikers is dit meer dan genoeg om te downloaden uit de nieuwsgroepen.

Conclusie is SMS Usenet goed?

SMS Usenet is een betrouwbare bron om te downloaden uit de nieuwsgroepen. Deze is vooral handig als je even snel een Usenet account tijdelijk nodig hebt. De snelheid waarmee je kunt downloaden is maximaal 120 mbit. De klantservice is beperkt bereikbaar. Er worden geen logs bijgehouden. Het is mogelijk om per sms, Ideal en Paypal te betalen.Deze Usenet provider is een goede keuze als je een tijdelijk Usenet account nodig hebt. Download je heel veel van Usenet, dan raad ik je aan om te kijken naar een andere Usenet provider.

Alternatief Usenet SMS

Er zijn vele alternatieven voor deze usenet provider. Zo als Eweka en HitNews. Voor een volledige overzicht zie de pagina voor een Usenet server alternatieven.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter