Supernews usenet provider eenvoeudig Usenet

supernews

In de wereld van Usenet-servers is Supernews een bekende speler die bekend staat om zijn uitgebreide functionaliteit en gebrek aan downloadsnelheid. Met een indrukwekkend aanbod van 10.000 nieuwsgroepen biedt deze usenet provider gebruikers een schat aan mogelijkheden voor het delen van informatie en het downloaden van bestanden. In deze SuperNews review zullen we dieper ingaan op de kenmerken, voordelen en ervaringen.

Over Supernews

Deze Usenet provider is een gerenommeerde Usenet-provider die al vele jaren actief is in de industrie. Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid, snelheid en uitgebreide nieuwsgroepen. Als onderdeel van de Giganews-familie profiteert Supernews van de infrastructuur en expertise die Giganews heeft opgebouwd als een van de toonaangevende Usenet-providers ter wereld.

Uitgebreide Selectie van Nieuwsgroepen

Met meer dan 10.000 nieuwsgroepen biedt deze provider gebruikers een breed scala aan interesses en onderwerpen om uit te kiezen. Of je nu geïnteresseerd bent in technologie, entertainment, wetenschap, of welk ander onderwerp dan ook, de kans is groot dat Supernews een passende nieuwsgroep heeft. En nieuwe nieuwsgroepen worden snel toegevoegd.

Snelheid en Betrouwbaarheid

Deze provider staat bekend om zijn snelle en betrouwbare servers. Met wereldwijde serverlocaties en een robuuste infrastructuur zorgt Supernews ervoor dat gebruikers genieten van hoge downloadsnelheden en minimale downtime. Dit is essentieel voor gebruikers die waarde hechten aan een naadloze Usenet-ervaring zonder vertragingen of onderbrekingen.

Klantenservice en Ondersteuning

Als onderdeel van de Giganews-familie profiteert Supernews van de uitstekende klantenservice en technische ondersteuning die Giganews-klanten gewend zijn. Het supportteam staat klaar om gebruikers te helpen bij eventuele vragen of problemen die ze kunnen tegenkomen tijdens het gebruik van de service. Ze antwoorden snel op mijn gestelde vragen.

Prijsstelling en Abonnementsopties

Deze usenet provider biedt twee abonnementsopties aan die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende gebruikers. Of je nu op zoek bent naar een maandelijks, jaarlijks of meerjarig abonnement, Deze usenet provder heeft een plan dat bij je past. De prijzen zijn concurrerend en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gezien de functies en voordelen die deze usenet provider biedt.

Nieuwsserver instellingen SuperNews

nieuwsserver: news.supernews.com
Poorten:119,23,80
Gebruikers naam en wachtwoord heb je per email ontvangen.
30 verbindingen maximaal. Dit is meer dan voldoende voor de meeste Usenet gebruikers.

Voordelen SuperNews

  1. Je kan betalen met Paypal, Visa en Mastercard, zowel debet- als kredietversies, evenals prepaidkaarten.
  2. Meer dan 3 jaar retentie waardoor je veel oude bestanden kan downloaden.
  3. Er worden geen logs bijgehouden, van wat je download uit de nieuwsgroepen.
  4. Gratis proefperiode tot je beschikingen om de snelheid te testen. Je kan wel slechts 10 gig downloaden. Dit is ongeveer één a twee films.
  5. Meer dan 10.000 nieuwsgroepen tot je beschikking.
  6. SSL ondersteuning waardoor je veilig kan downloaden uit de nieuwsgroepen.

Nadelen

  1. Account delen met andere personen is niet toegestaan.
  2. Je kan geen Block account nemen. Dit kan erg handig zijn als je weinig download. Met zo account kan je een x aantal gig downloaden voor onbeperkte tijd.
  3. Geen gratis VPN aan wat sommige andere usenet provider wel aanbieden.

Conclusie SuperNews

Al met al biedt deze Usenet provider een uitstekende Usenet-ervaring voor gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, snelheid en een breed scala aan nieuwsgroepen. Met een goede snelheid, een uitgebreide selectie van nieuwsgroepen , voldoet deze usenet provder aan de behoeften van zowel beginnende als ervaren Usenet-gebruikers. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige Usenet-provider, is deze usenet provider het zeker waard om het overwegen.

SuperNews Alternatief

Als je op zoek bent naar een alternatief voor deze usenet provider. Zie dan de pagina Usenet providers, voor een volledig overzicht van zowel Engels als Nederlanse usenet providers.

Als je deze usenet provider gebruikt laat dan een reactie achter wat je ervaringen zijn. Zodat ander Usenet gebruikers een goede beslissing kunnen nemen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter