NZBcloud review

NZBcloud review

De snelheid van Usenet-downloads is een belangrijke factor, en NZBCloud stelt niet teleur. Het maakt gebruik van geoptimaliseerde servers die zorgen voor snelle en efficiënte downloads. Bovendien heeft NZBCloud een hoge retentie, wat betekent dat je toegang hebt tot een breed scala aan oudere bestanden. De service heeft ook redundante opslag en betrouwbare back-upsystemen, waardoor je downloads veilig zijn en niet verloren gaan.

Je kan hier een account aanmaken.

NZBcloud voordelen

  1. Ongelimiteerd downloaden uit de nieuwsgroepen, geen data limiet. Let op! wel een opslag limiet! Als je UHD films gaat downloaden dan gaat dit wel vrij snel.
  2. Je hebt geen opslag nodig. Je downloads worden in de cloud opgeslagen. Uiteraard is de ruimte beperkt die je kan opslaan
  3. Je kan betalen met Ideal en credit card.
  4. Je kan NZBcloud gratis proberen.
  5. Je hoeft geen usenet newsreader te installeren.

Nadelen NZBcloud

  1. Je kan alleen contact opnemen per mail.
  2. Je kan geen SpotNet gebruiken als download programma. Maar je kan wel van een SpotWeb site een NZB bestand downloaden. En vervolgens deze importeren in NZBcloud.

Nieuwsserver instellingen

Je hebt geen server instellingen. Dit komt omdat alles eerst wordt gedownload in de cloud. Je kan ook andere cloud diensten koppelen om je bestanden op te slaan die je download uit de nieuwsgroepen.

Helpdesk

De helpdesk is in het Engels, en is alleen per e-mail te bereiken.

Conclusie is NZBcloud goed?

Ja het is erg handig om te gebruiken je hoeft geen Usenet reader te installeren om te kunnen donwloaden. Je kan alles vanuit je internet browser beheren. Als je veel download kan dit wel een nadeel zijn. Want je hebt standaard maar 100 gig om op te slaan. Je moet constant de bestanden verwijderen in de cloud en downloaden naar je eigen devices wil je niet tegen deze beperkingen aanlopen.

NZBcloud Alternatief

Als je op zoek bent naar een alternatief voor NZB cloud. Zie dan de pagina Usenet providers. Maar een echt alternatief is er niet want dit is tot nu toe de enigste Usenet provider die het mogelijk maakt om het te downloaden in de cloud en te streamen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter