Een overzicht van Bekende Grabit foutmeldingen

Grabit foutmeldingen

Grabit is het meeste simpele download programma om te downloaden uit nieuwsgroepen. Hierbij een lijst met Grabit foutmeldingen, die bekend zijn bij ons.

Group not available on server error Grabit

Je kan dit waarschijnlijk oplossen door het volgende te doen. Ga naar de Server Properties. En zet de volgende optie aan Change active group before downloading article. Je probleem zou nu opgelost moeten zijn.

Error: No group Selected

Je kan dit oplossen, door het volgende te doen. Ga naar de eigenschappen van de server instellingen. En zet het volgende aan Change active group before downloading. Je probleem zou hiermee opgelost moeten zijn.

Grabit Error while selecting group 480

Er is iets mis met de instellingen van je Usenet account. Controleer of de gegevens wel juist zijn ingevoerd bij de Grabit Server instellingen.

502 Authentication Failed Grabit

Het volgende kan er mis zijn:

Gebruikers naam of wachtoord klopt niet
Account is verlopen.

Het nieuwsserver adres zal hoogstwaarschijnlijk wel kloppen. Anders krijg je namelijk een andere foutmelding.

Grabit foutcode 482: you are not allowed to use this serv

De nieuwsserver verwijderen. En opnieuw toevoegen kan helpen.

Kan bestanden niet uitpakken met Grabit foutmeldingen

Dit kan komen door verschillende redenen. Zorg er voor dat Grabit altijd up to date is.

Grabitt download mmappen
Soms wordt en download in meerdere groepen geplaatst. Grabit plaats dan elk bestand in een aparte map. Je kan dit uitzetten. Zet deze optie uit onder Edit en dan Preferance.

Grabit kan niet goed overweg, met de nieuwste Rar bestanden. Je kan alles handmatig uitpakken. Je moet hiervoor Quickpar en Winrar installeren.

Start als eerste het Quickpar en start daarna Winrar om alles uit te pakken. Voor meer informatie zie de Winrar gebruiksaanwijzing.En de Quickpar bestanden controleren handleiding.

De beste oplossing gebruik een andere programma. Zoals bijvoorbeeld SABnzbd of NZBget. Grabit kan niet goed overweg met expres verkeerd genoemde bestanden. Ook hiervoor geld handmatig uitpakken. Eerst Quickpar en dan Winrar starten.

Grabit article not found

Dit kan verschillende redenen hebben. Dit ligt in ieder geval niet aan Grabit maar aan de nieuwsserver die je gebruikt. Het article kan te oud zijn. Of het kan verwijdert zijn van de nieuwsserver. Je kan het proberen te downloaden met een andere nieuwsserver.

Dit was een overzicht van bekende Grabit foutmeldingen.

1 Comment

Laat een reactie achter