SpotLite configureren Windows

In deze SpotLite handleiding gaan we SpotLite configureren zodat je de nieuwste downloads die op Usenet staan kan vinden en downloaden met je favoriete download programma zo als Grabit of Newsleecher. SpotLite is voor gebruikers die graag willen downloaden met hun eigen downloaden client zo als Newsleecher of Grabit. Ook is SpotLite een stuk sneller met laden dan SpotNet.

We starten SpotLite en dan gaan we naar Opties en vervolgens naar Configuratie.

Nu moet je hier de server gegevens in voeren van je Usenet provider deze kan je vaak in de welkoms mail vinden die je heb gehad van je Usenet Provider.Vul het nieuws server adress in gebruikers naam en wachtwoord. Als je wilt dat het sneller laad Zet het vinkje uit bij Plaatjes uit nieuwsgroepen tonen uit. Want waarom zou je die nodig hebben? Als je porno wilt zien kan je hier ook gelijk het vinkje aanzetten voor Erotiek tonen. Als je  het vinkje uitlaat bij erotiek dan wil dat nog niet zeggen dat er helemaal niks meer door komt maar de kans is wel heel erg klein. Klik vervolgens op OK.

Als alles goed is ingevuld bij de instellingen in Spotlite dan gaat SpoteLite nu de download informatie ophalen uit de nieuwsgroepen dit kan je links onder zien in SpotLite. Dit kan enige tijd duren als je SpotLite voor de eerste keer start.

Als SpotLite klaar is heb je aan de linkerkant een navigatie menu ik ben gek op films dus ik kies aan voor de linkerkant voor x264-HD. Vervolgens kijk zie je aan de rechterkant allerlei films kies wat leuks uit en selecteer je film.

Als je de film wilt downloaden ga je met je muis over het icontje met een wereld bolletje plus een hardisk. Er komt dan een drop down menu tevoorschijn kies dan vervolgens je nzb zoekmachiene de beste is na mijn mening NZbindex dus die kies ik ook. Vervolgens opent in jouw browser (Internet explorer of Firefox etc) een scherm naar de nzb zoekmachine.

Selecteer het juiste nzb bestand door het hokje aan te vinken en kies voor Create NZB. Nu kan je het NZB bestand openen met bijvoorbeeld Grabit en je download begint.

 

Share This

Geef een reactie