SpotLite installeren

In deze handleiding gaan we SpotLite installeren. SpotLite is bijna het zelfde als Spotnet echter deze is wat minder zwaar voor je computer omdat er gewoon weg wat onderdelen van SpotNet zijn uitgesloopt.  SpotLite weergeeft alleen de bestandsnaam en in welke nieuwsgroep zich de download bevind ook zit er geen eigen download client in waardoor je gewoon je eigen download client kan gebruiken zo als Grabit, Sabnzbd of Newsleecher.

Download SpotLite

SpotLite Download

Als Spotlite is gedownload moet je het bestand eerst uitpakken dit kan je standaard met Windows doen door Alle bestanden uit te pakken. In Windows wordt dit een gecomprimeerde map genoemd.

En anders kan je dat met programma Winrar doen klik met je rechtermuis klik op het bestand en kies voor Uitpakken in Spotlite(v2)windows-freeware er zal nu een mapje verschijnen Spotlite(v2)windows-freeware

Als het bestand is uitgepakt ga naar de map Spotlite(v2)windows-freeware  klik vervolgens op de  Setup.exe

Klik vervolgens op Volgende

kies vervolgens de locatie om SpotLite te installeren dit doe je door op Bladeren te klikken en de locatie op te zoeken waar je SpotLite wilt installeren. Vervolgens kies je voor Installeren. Nu is het even wachten.

Zodra de installatie klaar is zal het volgende scherm verschijnen klik vervolgens op Voltooien.

De kans bestaat dat je bovenstaande melding krijgt klik op OK dit klopt helemaal niet omdat je nog de gegevens moet opvoeren van je Usenet Provider. Dat gaan we doen in de volgende stap. Ga naar de volgende stap  SpotLite configureren

 

Share This

Geef een reactie