HeadPhones installeren Windows om automatisch muziek te downloaden

headphones-logo

HeadPhones is een programma om automatisch muziek te downloaden zodra deze muziek is gepost in de nieuwsgroepen.  in deze handleiding HeadPhones installeren Windows. Gaan we Headphones op een Windows computer met Windows installeren. Net zo als SickBeard, SickChill en CouchPotato.

Ook bespreken wij alleen het nieuwsgroep gedeelte. En niet het torrent gedeelte. Voordat je aan deze handleiding kan beginnen moet SABnzbd al geïnstalleerd zijn. En geconfigureerd om te kunnen downloaden uit de nieuwsgroepen.


headphones installeren windows en  downloaden

Download python en installeer HeadPhones Windows

Als je nog geen python hebt geïnstalleerd dan zal je dit eerste moeten installeren. Voordat je gebruik kan maken van HeadPhones.

Je moet gebruik maken van Python versie 2.7. Als je een hoger versie hebt dan heb je kans dat HeadPhones niet werkt.

Download Python versie 2.7

Je kan de laatste versie van Headphones downloaden van:

Download laatste HeadPhones kies hier voor zip (links boven) Pak de bestanden uit. En plaats ze in de gewenste installatie map.

Zodra alles is geïnstalleerd kan je Headphones.py starten. Je ziet een command prompt box starten even. wachten en dan kan je naar 127.0.0.1:8181 surfen. Headphones is nu geïnstalleerd. In de volgende stap gaan we Headphones configureren met SABnzbd.

Ga naar de volgende stap  pijltjeHeadPhones Configureren

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter