Iceworld.online Nederlands NZB forum FIlms, tv series, boeken, games

https://iceworld.online Is een Nederlands talige Usenet forum. Hier kan je Films. En tv series vinden met Nederlandse ondertiteling. Maar ook nog meer, zoals bijvoorbeeld boeken en games.

Iceworld.online account aanmaken

Iceworld.online logo

Open https://iceworld.online in je browser. En klik op Sign up.

account Iceworld.online

Vul hier alles in. Je zal daarna moet je wachten, tot je account wordt geactiveerd door de Admin. Bij mij was die na week nog niet binnen, ook niet in mijn spam e-mail. Dus waarschijnlijk accepteren ze geen nieuwe leden meer.

Iceworld Offline

Deze website is Offline gegaan. Reden onbekend. Als alternatief kan je kijken naar andere Usenet communities.

23 Comments

 1. trieste website is dat iceworld.online zeg. Iemand postte ooit eens een xxx film genaamd may thai anal creampie. Toen kreeg ik een waarschuwing omdat ik had gepost dat ik dacht dat may thai een popgroep uit de jaren 80 was.
  Blijkbaar kennen ze daar vrijheid van meningsuiting niet. Trieste, echt hele trieste figuren. Maar ja, die zie je wel vaker op dat soort sites.

   • Iemand maakt een foutje en dan is het niet erg aardig om dan een waarschuwing te geven. Misschien leest iemand te snel of niet goed. Omgaan op dit soort fora is lastig voor de meeste mensen. Ook het antwoorden als iemand iets post lastig om netjes te blijven.

 2. Waarschijnlijk niet, dat soort site’s is meestal snel onder de aandacht van die mafkezen brein, helaas want ik ben het ermee eens dat het een hele goeie site was met mooie aanbiedingen, jammer dat dat niet meer kan in NL., behalve als je netflix, youtube, google enz. heet, die mogen alles ongestraft aanbieden.

 3. Heeft er ooit nog eens enkele dagen uitgelegen wegens probleem met de server. Hopelijk is dat nu ook de reden.

 4. Beste Leden,

  We vinden het verschrikkelijk om mede te delen, echter Iceworld gaat er per direct mee stoppen. Reden hiervoor is dat de constante bedreigingen van mensen en instanties de pan uit rijzen. Dit is niet meer vol te houden, sorry aan de mensen die ons wel waarderen, maar wij kunnen dit niet langer voortzetten. We hopen dat jullie allemaal een nieuw stekkie kunnen vinden, onze aanrader in deze ishttps://web.newzbin.org , in onze ogen de meest veilige site om jullie hobby te kunnen uitvoeren. Wij wensen iedereen veel succes

  Team Iceworld.

 5. Misschien krijgen de geregistreerden nog een keer een alternatief adres zodat ze echt anoniem zijn. Je kon je toch niet meer aanmelden als nieuw lid.

Leave a Reply