Kodi 18 installeren Windows en vervolgens Kodi automatisch starten

In deze Kodi 18 Installeren Windows handleiding. Gaan we Kodi Installeren op een computer met Windows. Kodi is prachtig gratis stukje software om een goed overzicht te hebben van je Films, muziek en tv series. En er zijn diverse add-ons aanwezig die het mogelijk maken om bijvoorbeeld Films streamen. Of om Nederlandse ondertiteling te downloaden.

Klik op onderstaande link om de laatste versie van Kodi te downloaden.

Kodi 18 download

Kies hier voor de laatste versie. Maar download geen beta versie!

kodi-installeren

Druk op Next.

kod-installerenakkoord

Klik op I Agree.

kodi-installeren-extras

Klik weer op Next.

kodi-installatie-locatie

Als je op Browse klikt. Dan kan je een andere installatie locatie opgeven. Dit is alleen voor Kodi en je ADDONS enzovoorts. Je films en tv series enzovoorts kan je ergens anders opslaan. Klik op Next.

kodi-kodi

Klik op Install. Om de installatie te starten. Kodi wordt nu geïnstalleerd.

kodi-firewall

Als de installatie klaar is van Kodi. En Kodi wordt gestart voor de eerste keer. Dan kan je bovenstaande melding krijgen. Klik  dan op Toegang toestaan.

Kodi automatisch starten als Windows start

image 118

We zetten als eerste de verplichting van Windows uit. Dat er een wachtwoord op moet worden gegeven tijdens het inloggen.

Start netplwiz. Bij Windows 10 kan je  netplwiz opgeven bij het vergroot glaasje. Deze staat links onder en anders de Windows toets + R  op je toetsenbord.

Als  netplwiz  is gestart zet je het volgende vinkje uit Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om deze computer te gebruiken. Klik op Toepassen. Nu vraagt Windows je wachtwoord op te geven. Vul deze in.

windows-shell

Druk nu op de Windows toets + R en type shell:startup en dan op OK.

snelkopeling kodi windows aanmaken

Nu opent er een windows map. Je moet hier een nieuwe snelkoppeling aanmaken naar Kodi. Als alles goed is gegaan start nu Kodi, als je de computer opnieuw start. Dit was de handleiding Kodi 18 installeren Windows.

Kodi 18 installeren Windows

  1. Kodi handleiding.
  2. Kodi 18 installeren Windows.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter