Readarr FAQ veel gestelde vragen

Readarr FAQ logo

Dit is een overzicht van de Readarr FAQ. Hier kan je de meest gestelde vragen vinden voor het programma Readarr. Met Readarr kan je automatisch E-books en audio boeken downloaden. Dit kan via Torrent bestanden en via de nieuwsgroepen.

Wat kan ik allemaal downloaden met Readarr?

Je kan hiermee automatisch E-boeken en audio boeken downloaden.

Er is een taak geannuleerd in Readarr hoe komt dit?

Dit komt vaak omdat één van de volgende dingen niet goed is ingesteld VPN, Proxy, IPv6, of Privoxy.

Waarom kan ik geen nieuw boek of nieuwe auteur toevoegen aan Readarr?

Reader maakt gebruik van GoodReads als het boek hier niet aanwezig is dan kan je hem niet toevoegen. Het kan ook komen door de speciale leestekens dan zoek je op GoodReads. En dan kan je aan de hand van het volgende het boek toevoegen IDGoodReads , ISBN ID, of ASIN ID.

Hoe update ik Readarr?

Ga naar System dan Updates. En als er een update beschikbaar is dan kan je klikken op Install latest. Links onder zie je dan de status van de update. Er zal op een gegeven moment staan dat je Readarr opnieuw moet starten.

Hoe maak ik een back-up van Reader?

Ga naar System dan Back-up. En klik op Back-up now. Je kan vervolgens een zip bestand downloaden met de instellingen van Radarr.

Hoe kan ik een back-up van Reader terug zetten?

Ga naar System dan Back-up. En klik op Restore Back-up. Selecteer vervolgens het zip bestand van de Back-up.

Kan ik zowel een E-boek als een audioboek van de zelfde versie hebben?

Nee dit is helaas niet mogelijk. Je moet dan Readarr twee keer installeren. één keer voor het E-boek en één keer voor het Audiobook.

Boek geïmporteerd, maar bronbestand en torrent zijn niet verwijderd

Controleer of je Completed Download Handling hebt aanstaan. En als je Deluge gebruikt, zorg er dan voor dat auto-managed is ingeschakeld.

Je hebt je zelf buiten gesloten.

Je moet het config.xml bestand bewerken die kan je vinden in de Appdata map. Je moet zoeken naar < AuthenticationMethod >Basic< /AuthenticationMethod > of naar < AuthenticationMethod >Forms< /AuthenticationMethod > verander dit dan naar None. AuthenticationMethod >None< /AuthenticationMethod >

Hoe zorg ik er voor dat de browser niet start met Readarr?

Bewerk het config.xml bestand, zoek naar < LaunchBrowser >True< /LaunchBrowser > verander die naar < LaunchBrowser >False< /LaunchBrowser >

Dit was een overzicht van de Readarr FAQ. Mocht je vraag er niet tussen staan laat dan een berichtje achter dan kunnen we deze toevoegen aan de Readarr FAQ.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter