Snakeplace.me Nederlands Usenet forum

Snakeplace.me is een Nederlands talig Usenet forum. Waar je films, tv series en muziek kan downloaden.

SnakePlace forum account aanmaken

SnakePlace inloggen

Klik op Registreren.

SnakePlace registreren

Vul de gegevens in. Klik op Ik ga akkoord de algemeen voorwaarden.

account snakeplace wachten op goedkeuring

Je zal nu helaas moeten wachten. Tot je account wordt geactiveerd door een administrator.

Als je account is geactiveerd. Dan kan het downloaden via de nieuwsgroepen beginnen! Mijn account is nooit geactiveerd. Dus ik heb het helaas niet kunnen testen. Maar ik ga er vanuit. Dat het net zo als andere Usenet forums werkt. Je laat een reactie achter. En je kan een nzb bestand downloaden van nzbindex.nl Vervolgens kan je dit nzb bestand importeren, in je Usenet reader. Zo als bijvoorbeeld SABznbd of Newsleecher.

Snakeplace.me offline

Deze website is offline. Reden hier is niet bekend bij ons. Voor meer sites zo als deze zie Usenet communities.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter