SpotGrit Installeren handleiding

SpotGrit is een programma dat momenteel nog in ontwikkeling is. Maar het is ten opzichte van Spotnet  een  goede verbetering. Het belangrijkste is dat het minder traag is dan Spotnet en er een filter ingebouwd op spam tegen te gaan.

Donwload SpotGrit

SpotGrit wordt niet meer ontwikkeld we laten de handleiding staan voor de liefhebbers.

SpotGrit installeren

Voordat je SpotGrit gaat installeren zal je eerst na moeten gaan of je wel Microsoft .NET Framework 4 en SQL Server Compact 3.5 SP2 aanwezig zijn op je computer een nieuwere versie is natuurlijk ook goed.

Benodigdheden voor SpotGrit downloads:

Deze Benodigdheden zitten al in de installatie van Spotgrid mocht er toch iets niet goed gaan voor de zekerheid download linkjes toegevoegd.

Microsoft .NET Framework 4

SQL Server Compact 3.5 S

Start de setup.exe en klik op Next

spotgrid-install-locatie

Vervolgens kan je hier kiezen voor de Installatie Locatie pas deze eventueel aan en klik op Next en dan op Install

windwos 7 melding spotgrid

Nu kan het zo zijn dat je de volgende melding krijg mocht je hem krijgen klik dan op uitvoeren.

spotgrid sqlserver setup

Nu krijg je de installatie van SQL Server Compact 3.5 SP2 voor je neus deze is nodig anders Functioneert SpotGrit niet. klik op Next >/

spotgrid-agree-sql

In het volgende scherm  I acappet the tems in the license agreement selecteren en op Next > klikken. Vervolgens klik je op Install en dan is het even wachten tot hij klaar is met installeren van SQL Server Compact 3.5 SP2. Als die klaar is kan je klikken op Finish.

spotgrid-install-klaar

Nu is het even wachten en dan verschijnt het volgende scherm als alles is goed gegaan dan kan je nu SpotGrit starten. Ga naar de volgende stap  SpotGrit configureren

Deel dit

Geef een reactie