Usenet / nieuwsgroepen gratis Andriod apps die je moet hebben

Hierbij een lijst met gratis Nieuwsgroepen Andriod apps. Dit zijnAndroid Apps die voor Usenet gebruikers. Heel erg handig  kunnen zijn om te hebben geïnstalleerd. Op je tablet of telefoon.

NZB Unity

nzb-unity nieuwsgroepen gratis andriod

Je hebt aardig wat apps waarmee je SABnzbd kan bedienden. En ook een aantal voor CouchPotato etc. Maar NZB Unity heeft gewoon alles in 1. Je kan hiermee SickBeard, SABnzb, HeadPhones  en CouchPotato mee bedienen. Vanaf je telefoon of tablet!

NZB Unity GooglePlaystore

Deze apps is helaas niet meer beschikbaar.

IMDB app

imdb andriod app

Deze app heeft zelf niks te maken met nieuwsgroepen. Maar deze app is zeer handig als je gebruikt maakt van CouchPotato. Let op! Je moet dan wel gebruik maken van de Watchlist optie in CoucPotato. Je logt dan in met deze app. En je voegt dan films toe aan je watchlist. Vervolgens worden de films gedownload met CouchPotato als deze op Usenet staan.

IMDB Googleplaystore

Notifymyandroid app

Deze app bestaat niet meer.

Notifymyandroid sickbeard

Dit een een app die automatisch berichten kan sturen. Als bijvoorbeeld SickBeard of CouchPotato iets heeft gedownload. Echter er is wel een limiet van slechts 5 berichten per dag. Tenzij je de betaalde versie neemt. Je moet een account aanmaken op notifymyandroid.com. En dan de app downloaden van de googleplaystore.

Notifymyandroid Googleplaystore

Verder zijn er aardig wat betaalde apps te vinden die precies het zelfde doen als bovenstaande apps. Of zelfs minder kunnen.

Dit was een overzicht van nieuwsgroepen gratis Android apps.

1 Comment

Leave a Reply