Addic7ed XBMC toevoegen om ondertiteling te downloaden

Aangezien je geen subtitels meer kan downloaden van bierdopje zijn een hoop Nederlands vertalers overgestapt naar Addic7ed.

Standaard ondersteunt XBMC Addic7ed niet. Dus vandaar deze post hierin beschrijf ik hoe je Addic7ed toevoegt in XBMC. Tegenwoordig bekend als Kodi.

Addic7ed XBMC Gotham

Je moet als eerste deze plugin downloaden en installeren script.module.beautifulsoup-3.2.1 Als je de plugin hebt gedownload. Open je XBMC en ga je naar System > Add-ons >Install from zip file. En zoek je de zip file op die je net hebt gedownload. Als je dat heb gedaan moet je de Addic7ed plugin ook installeren op de zelfde manier. Download addic7ed voor Gotham. De plugin is nog niet helemaal perfect maar het werkt. Als het zoeken langer duurt dan 5 seconde kan je een foutmelding krijgen probeer het dan nog eens. Het kan ook zijn dat de website traag is dan kom je al snel over die 5 seconde heen.

Addic7ed in XBMC Frodo

Onderstaande is getest met XBMC Frodo 12.3  In XBMC Gotham is de subtitel plugin op de schop gegaan. Dus dit werkt niet in alle waarschijnlijkheid in XBMC Gotham. Download hier de Addon: ADDON Addic7ed download locatie 1 ADDON Addic7ed download locatie 2

Addic7ed XBMC Windows Frodo

Download de Addic7ed addon en plaats hem in “C:\Users\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.xbmc.subtitles\resources\lib\services” Je moet in Windows verborgen mappen hebben aanstaan. Nu moeten we nog settings.xml bewerken zodat de Addon ook wordt weergeven in de Subtitel addon van XBMC. Mocht de subtitel addon ge-update worden later heb je kans dat je dit weer opnieuw moet doen. Je kan deze file vinden in “C:\Users\UserName\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.xbmc.subtitles\resources\settings.xml” Open settings.xml en zoek naar:

<setting id=”AsiaTeam” type=”bool” label=”Asia-Team.net” default=”false”/>

En plaats daar onder:

<setting id=”Addic7ed” type=”bool” label=”Addic7ed” default=”false”/>

Je bent nu klaar en je kan nu Addic7ed aanvinken in de Subtitle Addon van XBMC.

Addic7ed XBMC Ubuntu Frodo

Download de Addic7ed addon en plaats hem in de volgende map. $HOME/.xbmc/addons/script.xbmc.subtitles/resources/lib/services Nu moeten we nog settings.xml bewerken zodat de Addon ook wordt weergeven in de Subtitel addon van XBMC. Mocht de subtitel addon ge-update worden later heb je kans dat je dit weer opnieuw moet doen. Je kan deze file vinden in “$HOME/.xbmc/addons/script.xbmc.subtitles/resources/settings.xml” anders met de command line door het volgende commando op te geven. find settings.xml Open settings.xml en zoek naar:

<setting id=”AsiaTeam” type=”bool” label=”Asia-Team.net” default=”false”/>

En plaats daar onder:

<setting id=”Addic7ed” type=”bool” label=”Addic7ed.com” default=”false”/>

Je bent nu klaar en je kan nu Addic7ed aanvinken in de Subtitle Addon van XBMC.

Addic7ed XBMC Mac Frodo

Download de addic7ed addon en plaats hem in de volgende map”HD/Users/your_username_here/Library/Application support/XBMC/addons/script.xbmc.subtitles/resources/lib/services” Nu moeten we nog settings.xml bewerken zodat de Addon ook wordt weergeven in de Subtitel addon van XBMC. Mocht de subtitel addon ge-update worden later heb je kans dat je dit weer opnieuw moet doen. Je kan deze file vinden in “HD/Users/your_username_here/Library/Application support/XBMC/addons/script.xbmc.subtitles/resources/settings.xml” Open settings.xml en zoek naar:

<setting id=”AsiaTeam” type=”bool” label=”Asia-Team.net” default=”false”/>

En plaats daar onder:

<setting id=”Addic7ed” type=”bool” label=”Addic7ed.com” default=”false”/>

Je bent nu klaar en je kan nu Addic7ed aanvinken in de Subtitle Addon van XBMC. Dankzij be4i mogelijk gemaakt. LET OP ALS  ER EEN UPDATE KOMT VAN DE XBMC SUBTITEL PLUG-IN MOET JE ALLE STAPPEN OPNIEUW DOORLOPEN. 

Loading comments...