NNTPGrab configureren Windows

Wij gaan in deze handleiding NNTPGrab configureren Windows. We  gaan NNTPGrab zo configureren dat we er kunnen downloaden uit de nieuwsgroepen.

NNTPGrab configureren Windows

De eerste keer dat je NTTPGrab start krijg je een melding te zien hier moet je kiezen om de Standalone te starten.


nntpGrab-config

Ga nu naar het tablad Configuratie. En klik op Server toevoegen.

ntttpGrab-nnieuwsserver

Zet hier het vinkje Server vereist authenticatie aan. Hier moet je de gegevens van je nieuwsserver invullen. Deze gegevens kan je vaak vinden in de mail die je hebt gehad van je Usenet provider. En anders op de website van je Usenet provider.

nntpgrab-download-opslaan

Klik nu op Download mappen. Bij de downloadmap geef hier de locatie op waar de uitgepakte bestanden moeten komen te staan. Bij tijdelijk map geef je de locatie op waar de bestanden tijdelijk moeten staan. Voordat deze zijn uitgepakt.

nntpgrab--verwijder-gearchiveerde-be NNTPGrab configureren Windows

Klik nu op Post-handelingen. En zet hier het vinkje Verwijder Gearchiveerde bestanden automatisch nadat deze uitgepakt zijn aan.

nntpgrab-online-zoeken

Als je nu naar Online Search gaat kan je nzb bestanden gaan zoeken. Als je wat gevonden hebt. Dan vink je het aan en klik je op Importeer geselecteerde bestand(en). Als je de nieuwsserver etc nu goed hebt ingesteld dan gaat NNTPGrab beginnen met downloaden.

Persoonlijk gebruik ik veel liever een website zo als nzbindex.nl om NZB bestanden te zoeken en te downloaden. Dit is dan ook geen enkel probleem. Je kan op de knop links boven NZB importeren gebruiken.

Je bent nu klaar met de handleiding NNTPGrab configureren Windows.

Share This

Geef een reactie