Subliminal installeren Synology om subs te downloaden met je NAS

In deze handleiding Subliminal installeren Synology.  Gaan we het programma Subliminal installeren op een Synology NAS. Je kan het beste Subliminal alleen gebruiken voor films. Voor TV series kan je het beste gebruik maken van Auto-Sub. Auto-sub is namelijk gemaakt voor alleen tv series. En daardoor werkt het ook veel beter dan Subliminal.

Installatie Subliminal voorbereiden

Voordat we Subliminal kunnen installeren op je Synology NAS. Moeten we als eerste. De mogelijkheid toevoegen om Subliminal te kunnen installeren op je Synology NAS. Als dit al gedaan is. Da kan je deze stap overslaan.

synology-package-centerum

Als je bent ingelogd op je Synology pagina. Open dan het Package Center.

synology-instellingen

Ga dan naar Instellingen.

elke bron synology

Het vinkje Elke uitgever moet je hier aanzetten.

synology-pakketbron-toevoegen


Ga naar het Tablad Pakketbronnen. Klik  nu op Toevoegen. Geef een Naam op. Bij locatie vul je het volgende in “http://packages.synocommunity.com/” Klik op OK en nog een keer op OK.

Subliminal installeren  Synology

Nu kunnen we Subliminal daadwerkelijk gaan installeren op je Synology NAS.

Ga weer naar het Package center.

synology-gemeenschap

Scrol naar beneden en klik op Gemeenschap.

Subliminal installeren Synology

Zoek aan de rechter kant Subliminal op. En klik op Installeren. Als de installatie klaar is moeten we Subliminal gaan configureren.

Subliminal configureren Synology

synology-hoofdmenu

Nu gaan we naar het hoofdmenu van Synology.

synonoly subliminal icoon

Klik hier op Subliminal.

subliminal synology dutch instellen

Door iets te typen bij een optie. Krijg je een keuze menu. Type bij Languages Dutch.

subliminal parameters invullen

Neem bovenstaande instellingen over. Zodat je de meeste kans hebt om ondertitels te vinden voor je films. Je kan ook nog TVSubtitles opgeven bij providers als je toch tv serie ondertiteling wilt downloaden. Maar ik raad je dat echt af. Want je kan veel beter Auto-sub gebruiken hiervoor. Als je alle instellingen hebt overgenomen. Klik dan op Toepassen om ze op te slaan.

directories subliminal synology invullen

Ga nu naar Directories.  Hier moeten we op geven waar de mapjes staan voor defilms. Klik op ADD. Dan op Browse. En zoek de map op waar je films staan. Klik dan op Ok en dan nog een keer op Ok. Dit herhaal je. Tot je alle mappen met films zijn geselecteerd. Klik nu op Scan.

Je bent nu klaar met de installatie  en je Nederlandse ondertiteling wordt nu automatisch gedownload voor je films. Indien deze beschikbaar zijn voor je films.

1 Comment

Laat een reactie achter