Torrentdownloads Torrent website

Torrentdownloads.pro is een Engelse talige torrent website waar je tv series, films, Anime, Games, Boeken en muziek kan downloaden.

Torrentdownloads.pro Torrentdownloads

De website is te bereiken via www.torrentdownloads.pro. het lijkt er op dat de website weinig reclame heeft. Maar dit is niet het geval. Als je ergens op klikt de eerste keer dan opent een Website zo als AliExpress.

Voordelen

Actieve gebruikersgemeenschap: Met forums, opmerkingen en andere sociale functies, biedt TorrentDownloads.pro een levendige gemeenschap waar gebruikers informatie kunnen uitwisselen, recensies kunnen delen en nieuwe vrienden kunnen maken.

  1. Aanbod is goot en ze bieden er recente films en series aan.
  2. Je hoeft er geen account aan te maken. Het is wel mogelijk om een account aan te maken.
  3. Er worden Torrent bestanden aangeboden.

Nadelen

  1. Website heeft veel reclame, als je ergens op klikt.
  2. Er zijn geen Magnet links aanwezig.
  3. Account aanmaken lukt niet.

Downloaden Torrent bestanden

image

Als je een een gewenste download hebt gevonden. Klik dan op Download torrent. De rest is Reclame en geeft je geen torrent bestand.

Account aanmaken

Torrentdownloads account aanmaken

Het is mogelijk om een account aan te maken op torrentdownloads.pro. Rechts boven heb je de knop register om een account aan te maken op deze torrent site.

Dit werkte bij mij alleen niet.

Torrentdownloads.pro conclusie

Dit is een ultieme bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een uitgebreide bron van torrents voor al hun entertainmentbehoeften. Met een enorme bibliotheek van content, snelle downloadsnelheden en een actieve gebruikersgemeenschap, is Deze site de perfecte plek om je volgende torrentavontuur te beginnen.

Alternatief Torrentdownloads

Zie Torrent websites voor een alternatief, zo als deze torrent site.

1 Comment

Laat een reactie achter