SuperSearch Newsleecher NZB bestanden zoeken

De SuperSearch Newsleecher functionaliteit maakt het mogelijk om te zoeken in de nieuwsgroepen. Het voordeel van Supersearch is dat je veel meer kan vinden dan bij bekende nzb-zoekmachines. Dit komt omdat er ook gezocht kan worden naar Scene releases. Deze zijn bijvoorbeeld op NZBindex alleen te vinden als je zoekt op vreemde bestandsnamen. Ik raad je wel aan om te zoeken op scene release namen. Dan heb je veel meer kans dat er iets gevonden gaat worden met de SuperSearch Newsleecher functionaliteit.

SuperSearch Newsleecher kosten

Uiteraard wees er zuinig mee als je de gratis Newsleecher versie gebruikt. Je bent dan zeer beperkt in het aantal zoekopdrachten. Wil je meer kunnen zoeken, dan moet je kiezen voor een maand abonnement op Newsleecher. Je kan dit all afsluiten van ongeveer 4 Euro. Of je kies om er een Usenet abonnement bij af te sluiten. Deze kost ongeveer 12 euro per maand. Wat redelijk duur is tegenwoordig. Want je ziet tegenwoordig vaak veel aanbiedingen bij Usenet providers. Zo heb je vaak bij Eweka Special Deal een jaarabonnementen voor ongeveer 35 euro. Ik raad je daarom aan om de SuperSearch van Newsleecher apart te kopen.

Newsleecher SuperSearch gebruiken

SuperSearch Newsleecher

Als je Newsleecher hebt geopend. Dan kan je boven in de balk SuperSearch vinden. Geef dan bij de zoek opdracht aan, welke release je wilt downloaden.

newsleecher nzb bestand aanmaken of leechen

Klik er dan met je rechtersmuis knop op. En klik dan op Leech. Het downloaden zal gaan beginnen via Newsleecher.

Newsleecher NZB bestand aanmaken

Newsleecher nzb bestand aanmaken

Je kan er ook voor kiezen om een nzb bestand aan te maken. Dit doe je door te kiezen voor More en dan Export to NZB. Je kan dan dit NZB bestand weer delen met ander mensen. Die geen Newsleecher hebben.

Heb je nog vragen over Newsleecher zie dan ook de Newsleecher FAQ. Of laat een berichtje achter.

Handleiding SuperSearch Newsleecher

  1. Newsleecher handleiding.
  2. SuperSearch Newsleecher.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter