Torrentmac de website voor torrent bestanden voor je MacOS

Als je ooit op zoek bent geweest naar MAC torrents om te downloaden, dan heb je waarschijnlijk gehoord van Torrentmac. Dit populaire torrentplatform heeft een aardig aanbod in torrent bestanden voor appel apparaten. Je kan de website hier benaderen.

Torrentmac

De Voordelen van Torrentmac.net

Torrentmac torrent download voor MacOS
  1. Veel aanbod van torrent bestanden voor MacOS apparaten.
  2. Games voor de MacOS zijn aanwezig.
  3. Weinig reclame aanwezig op de website.
  4. Geen account nodig om torrent bestanden te kunnen downloaden
  5. Je kan er torrent bestanden downloaden. Dit is niet altijd mogelijk op sommige websites die bieden dan alleen een magnet link aan.

Nadelen Torrent mac

  1. Je kan hier alleen software downloaden voor MacOS apparaten.
  2. Magnet links ontbreken.

Conclusie Torrentmac:

Dit is een zeer goede website voor liefhebbers van MacOS apparaten om recente MacOS software te downloaden via torrent bestanden. Mocht je vragen hebben over een bepaalde download dan is het ook mogelijk om een reactie achter te laten. Deze website heeft ook erg weinig reclame in vergelijking met andere torrent sites. Als je op het torrent bestand klikt krijg je ook gelijk een torrent bestand om te downloaden. Het is wel jammer dat je niet gelijk kan zien of er genoeg seeders aanwezig zijn voor je gewenste MacOS download. Waardoor het soms wel eens voorkomt dat de download niet start. Ze bieden er soms ook directe download links aan. Ik heb dit niet geprobeerd maar, ik zou er wel van wegblijven vaak kan je dan maar beperkt wat downloaden.

Alternatieven Torrentmac

Er zijn weinig alternatieven voor Torrent websites waar je MacOS torrent bestanden kan downloaden. Vaak bieden andere torrent sites wel aparte secties aan waar je MacOS torrent bestanden kan downloaden. Maar dat is vaak niet hun hoofddoel waardoor er vaak minder aanbod aanwezig is voor MacOS liefhebbers.

Voor een compleet overzicht zie de pagina Torrent sites.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter