usenet4all.eu website downloaden uit de nieuwsgroepen

usenet4all logo

Usenet4all.eu is een Engels talig forum, waar je scene release downloads kan vinden. Die zijn gepost in de nieuwsgroepen.  Er worden hier Games, Films, TV series, Programma’s en Smartphone programma’s  gespot en gepost. Het voordeel van deze website is dat de spots en uploads vaak hier als eerste op staan en pas later op SpotNet. En ook een hoop spots die hier staan komen geen eens voor in SpotNet. Hierdoor neemt de kans toe dat je iets kan downloaden voordat het verwijdert is.

Usenet4all.eu uitnodiging

Voor deze website heb je helaas een wel uitnodiging nodig. Je kan hier onder dit bericht. Een berichtje achterlaten heel misschien dat je dan een uitnodiging krijgt. Alleen bestaande leden van Usenet4all.eu kunnen je een uitnodiging sturen. Let op! Als iemand heeft aangegeven dat hij je een uitnodiging heeft verzonden is de kans redelijk groot dat deze in je spam folder zit van je email dienst.

 usenet4all invite

Ben je al lid van  Usenet4all.euen en wil je een uitnodiging versturen aan iemand?Ddan kan je dat doen onder het Knopje Home en dan kiezen voor Invite. Je hebt hier ook de optie om om meer Invites te vragen.

Downloaden met Usenet4all.eu

usenet4all.eu

Als je een forum account hebt aangemaakt. En bent ingelogd krijg je een overzicht van categorieën. Kies dan de juiste categorieën uit en kies uit wat je wilt downloaden.

usenet 4all thankyou

Je moet een berichtje achterlaten op dit forum om het NZB bestand te kunnen downloaden. Laat dus een net berichtje achter in het Engels.

usenet4all nzb downloaden

Je kan vervolgens het NZB bestand downloaden door op 1 van de 4 knoppen te klikken. Soms wil het wel eens voorkomen dat een NZB bestand niet gevonden kan worden. Probeer dan een andere knop. Ook kan het zijn dat het er nog niet op staat. Probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

Als je het NZB bestand hebt gedownload openen deze dan met je favoriete download programma. Zo als SABnzbd of Grabit bijvoorbeeld. Ik raad je ook aan om SABnzbd te gebruiken voor de NZB bestanden die je vind op deze website. Want het kan zo zijn dat Grabit en Newsleecher niet goed overweg kunnen met de NZB bestanden die je op deze website vind.

Veel plezier met downloaden via usenet4all.eu

Usenet4all.eu Offline

Website is helaas offline. Voor een alternatief zie Usenet sites.

64 Comments

 1. I would be very greatful if someone could give me an invite for this forum.
  Regards and a Thousand thanks,
  Leo

 2. please can someone invite me to usenet4all , it must be great let me try …. aaaaaahhh pleeeeaaaassseeee waaazzzzaaap

 3. Ik verwacht niet dat iemand het opneemt voor mij, op Spotnet heb ik wel het nodige gepost onder Topspin1852 en PietVerdriet maar of dat nu aanbeveling is waag ik te betwijfelen.

 4. Gezien het aanbod hard achteruit gaat zou ik graag weer van een community deel uit willen maken.
  Ik zou dan ook zeer graag een invite ontvangen.
  Bvd!

  Mvg Devill

 5. I’m a user (josefr). But i’ve forgotten the password. My registration-e-Mail-provider doesn’t exist anymore. Please send me an invitation

 6. Hi I have been a member of the former usenet4all but unfortunatelly the new forum usenet-4all.pw doesn’t accept my nick and pw.
  Please let me know how I’m able to get in or get an invitation

Leave a Reply