Chrome plugin SABconnect++ om makkelijk nzb bestanden te downloaden

De Chrome plugin SABconnect++  maakt het mogelijk om direct NZB bestanden toe te voegen. In het download programma SABnzbd. Van bekende NZB websites. Het mooie van deze plugin is dat SABnzbd niet op de zelfde computer hoeft te draaien. Het kan ook heel goed een andere computer zijn binnen het netwerk.

De volgende websites werken momenteel met SABconnect++

binsearch.info
bintube.com
dognzb.com
fanzub.com
ega.nzbx.co
nzbclub.com


nzbindex.nl
nzbsrus.com
nzb.su
nzbx.co
yubse.com
Elke Newznab provider zie NewzNab providers voor meer.

Download Chrome plugin SABconnect++ installeren en configureren.

https://chrome.google.com/webstore/detail/sabconnect%20%20/okphadhbbjadcifjplhifajfacbkkbod

SABconnect-toevoegen

Klik op Toev. aan Chrome.

Chrome plugin SABconnect++

Klik Vervolgens op Add en nu is de SABconnect plugin geïnstalleerd.

Nu moeten we eerst in SABnzbd de Api sleutel opzoeken. Dus open SABznbd (waarschijnlijk localhost:8080) en ga naar Instellen vervolgens het tablad Algemeen en hier het vinkje API-sleutel niet gebruiken uitzetten. Klik  vervolgens op opslaan. Kopieer de API Sleutel. Let op niet de NZB Sleutel!

sabnzbdconnect-opties

Ga nu  in Google Chrome naar rechts boven daar heb je een SAB icontje klik hier op en ga naar Extension Settings.

api-sleutelsab

Plak hier de API sleutel in SABnzb API key. Mocht er een gebruikers naam plus wachtwoord op SABnzbd zitten vul dat hier ook in. En klik Vervolgens op Create

newznab-chrome-plugin-providers

Nu nog even naar Het Tablad Providers en onder NEwzNab providers kunnen we nog meer sites toevoegen die gemaakt zijn met het NewzNab script. zie NewzNab providers voor meer.

sabnzbd-binsearchicon

En nu heb je een SABnzbd knop op verschillende websites zo als BinSearch.info

2 Comments

  1. ik heb sabconnect++ op mijn chromebook gezet maar mijn verbinding is faild alles gedaan en geprobeerd op de laptop met windows 8 heb ik het in chrome er oop op gezet en die verbinding is wel goed wat doe ik fout

  2. Je vraag is niet helemaal duidelijk. Op welke pc heb je SABnzbd draaien? Is dat op een andere pc dan waar je SABconnect++ op draait?

    Als SABnzbd actief is op een andere pc moet je het lokaal ip adres opgeven van de andere pc en niet 127.0.0.1 maar dan is het iets van 192.168.1.65

    Je kan je lokaal ip adres achterhalen door naar start te gaan en dan bij het bij zoekveld cmd te typen. Vervolgens krijg je een zwart schermpje en daar type je ipconfig bij default gateway zie je dan je lokaal ip adres staan.

Laat een reactie achter