Uploaden NG post naar de nieuwsgroepen Windows

In de handleiding uploaden NG post. Gaan we uploaden naar de nieuwsgroepen. Zodat andere usenet gebruikers je download kunnen downloaden uit de nieuwsgroepen.

Zorg er voor dat je de laatste versie van Winrar hebt geïnstalleerd op je computer.

NG post installeren

Je kan de Windows versie van NG Post downloaden hier downloaden.

Windows micrsoft defender smart sceen NG post.

In Windows 10 kan je deze melding krijgen. Klik dan op Meer informatie. Dit komt omdat de uitgever onbekend is. Klik vervolgens op Toch Uitvoeren.

ng post installatie map

Klik op Next.

ng post start menu

Nogmaals op Next.

snelkoppeling ngpost

Zet aan Create a desktop Shortcut en dan op Next.

installatie overzicht ngpost

Nu op install.

ng post  installeren windows

Finish. Ng post start nu op.

NG post server instellen

server instellen ngpost

Bij servers moet je de gegevens invullen van de upload server. Deze kan soms anders zijn dan je download server. Soms kan het ook nodig zijn dat je uploaden aan moet zetten op de website van je Usenet provider. Dit is per Usenet provider anders. Vaak vind je deze informatie terug bij op de website van je Usenet provider.

Voorbereiden van uploaden NG post

image 8

Zet onderstaande aan. Zodat je uploads niet zo snel verwijdert worden.:

Article obfuscation.

File name obfuscation.

Auto Compress.

Geef nzb destination path op. Hier wordt je nzb bestand opgeslagen. Dit is belangrijk anders kan jij je download niet meer terug vinden. Want deze zal namelijk niet goed te vinden zijn op nzb zoekmachines. Dit komt omdat je bovenstaande vinkjes hebt aangezet. Hierdoor blijven de downloads langer bechikbaar in de nieuwsgroepen.

Vergeet niet op Save te klikken. Zodat je instellingen bewaard worden voor de volgende keer.

Vul bij newsgroups zoveel mogelijk nieuwsgroepen in. Dit zorgt er ervoor dat je downloads minder snel worden verwijdert van de nieuwsgroepen. Hier onder heb je alvast een lijstje om te beginnen.

alt.binaries.test,alt.binaries.misc,alt.binaries.ftn,alt.binaries.ftd,alt.binaries.movies,alt.binaries.amazing,alt.binaries.amp,alt.binaries.atari,alt.binaries.webcam,alt.binaries.wb,alt.binaries.film,alt.binaries.flowed,alt.binaries.fitness,alt.binaries.friends,alt.binaries.freeware,alt.binaries.frogs,alt.binaries.mp3.folk,alt.binaries.mp3.german,alt.binaries.mp3.pop,alt.binaries.tevee,alt.binaries.tatu

Winrar instellen en par instellen.

Geef bij rar path aan waar het programma Winrar is geïnstalleerd. Is dit nog niet het geval zie dan ook de Winrar gebruiksaanwijzing Windows. Par redundancy op 8 is voldoende.

image 16

Posten naar de nieuwsgroepen

bestanden selecteren uploaden ng post

Klik nu hier met je rechter muis. En zoek de bestanden op die je wilt uploaden. Je hoeft zelf geen rar en par bestanden aan te maken. Dat doet NG post voor je.

ng post posten naar de nieuwsgroepen.

Klik nu op Post files. Het uploaden is gestart naar de nieuwsgroepen met NG post.

Dit was de handleiding Uploaden NG post naar de nieuwsgroepen Windows.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter